Sådan Indstilles Sproget På Proceslinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Sproget På Proceslinjen
Sådan Indstilles Sproget På Proceslinjen

Video: Sådan Indstilles Sproget På Proceslinjen

Video: Sådan Indstilles Sproget På Proceslinjen
Video: Danish language 2024, April
Anonim

Oftere, for at ændre indgangssproget skal du trykke på tastaturgenvejen, der er tildelt denne handling (normalt venstre alt="Image" + SHIFT). Operativsystemet med standardindstillingerne viser et ikon, der angiver det aktuelle inputsprog i proceslinjens meddelelsesområde (i "bakken") - det bruges også til at ændre tastaturlayoutet ofte.

Sådan indstilles sproget på proceslinjen
Sådan indstilles sproget på proceslinjen

Instruktioner

Trin 1

Venstreklik på markørikonet for det aktuelle inputsprog i meddelelsesområdet, og vælg det ønskede sprog i pop op-kontekstmenuen. Sådan skal tastaturlayoutet ændres ved hjælp af proceslinjen i sin enkleste form. Hvis der ikke er nogen sprogindikator i bakken, skal du gå til andet trin.

Trin 2

Højreklik på et tomt rum på proceslinjen for at åbne genvejsmenuen. I Windows 7 skal du åbne sektionen Paneler i menuen og udvide sektionen Værktøjslinjer i Windows XP. Uanset hvad skal du klikke på rækken "Language Bar" i dette afsnit, og markørikonet for det aktuelle inputsprog skal vises på proceslinjen. Hvis linjen "Sprogslinje" mangler i genvejsmenuen, skal du gå til næste trin.

Trin 3

Hvis du bruger Windows 7 eller Windows Vista, skal du åbne kontrolpanelet - den tilsvarende linje findes i systemets hovedmenu på "Start" -knappen. Klik på rækken Regionale og sprogindstillinger i panelet.

Trin 4

Klik på knappen mærket "Skift tastatur" ved at gå til fanen "Sprog og tastaturer" i det vindue, der åbnes. Som et resultat åbnes et andet vindue - "Sprog og tekstinputtjenester".

Trin 5

Marker afkrydsningsfelterne ud for "Docket i proceslinjen" og "Vis tekstetiketter i sproglinjen", og luk derefter alle åbne indstillingsvinduer ved at klikke på "OK" -knappen i dem.

Trin 6

Hvis du bruger Windows XP, skal du også starte kontrolpanelet, hvor linket i hovedmenuen er placeret i afsnittet "Indstillinger". På dette operativsystem skal du i panelet først klikke på linjen "Dato, klokkeslæt, regionale og sproglige indstillinger" og derefter klikke på "Regionale og sproglige indstillinger." På fanen "Sprog" i det åbnede vindue skal du trykke på knappen "Detaljer".

Trin 7

Klik på knappen mærket Sprogbjælke under fanen Indstillinger i vinduet Sprog og teksttjenester. Vinduet "Indstillinger for sprogbjælker" åbnes, hvor du skal markere afkrydsningsfelterne "Vis sprogbjælken på skrivebordet" og "Vis tekstetiketter i sproglinjen". Når du klikker på knappen "OK" i dette vindue, vises et separat panel på skrivebordet med en indikator for det aktuelle inputsprog - du kan minimere det til proceslinjen. Luk derefter alle tre åbne indstillingsvinduer i rækkefølge.

Anbefalede: