Sådan Gendannes Ikoner I Proceslinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Ikoner I Proceslinjen
Sådan Gendannes Ikoner I Proceslinjen

Video: Sådan Gendannes Ikoner I Proceslinjen

Video: Sådan Gendannes Ikoner I Proceslinjen
Video: Sådan løser du problemer med parring af Bluetooth (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Proceslinjen fungerer ikke kun til placeringen af Start-knappen og bakken (på højre side af proceslinjen, hvor ikonerne for nogle hjemmehørende kørende applikationer er placeret). Proceslinjen kan også bruges til at placere genveje til hurtigt at starte mange programmer på den - dette er meget praktisk, når du ikke behøver at kigge efter noget program i forskellige mapper, men blot starte det fra panelet med et enkelt museklik.

Sådan gendannes ikoner i proceslinjen
Sådan gendannes ikoner i proceslinjen

Instruktioner

Trin 1

Ikoner kan findes i meddelelsesområdet og i kontrolpanelet til venstre. Følgelig kan de forsvinde fra første side og fra det andet. Lad os se på sagen, når ikonerne på launcheren forsvandt, og hvordan man gendanner dem.

Trin 2

Ring til egenskaberne for "proceslinjen", og find derefter punktet "vis panelet …" i menuen "proceslinje" i feltet "Design af proceslinjen". Hvis dette punkt ikke er markeret, skal du sætte det på og klikke på knappen "OK". Til venstre for "Proceslinjen" skal "Launchpad" vises, hvis den allerede var der, og du allerede har placeret nogle ikoner på den, så skulle disse ikoner have været gemt. Hvis der er et flueben på emnet "Vis hurtigstart", men der ikke er nogen ikoner, betyder det, at de simpelthen blev fjernet fra panelet. I så fald skal du følge de næste trin: Venstreklik på det ønskede programikon, og hold den nede, træk ikonet til "Hurtig start". Alle overfører således alle de nødvendige ikoner.

Trin 3

Nu er tilfældet, når ikonerne er væk fra meddelelsesområdet (bakke). Meddelelsesområdet indeholder ikoner såsom lydstyrke, lokal områdeforbindelse, trådløs netværksforbindelse og mere. Hvis ikonet "Lydstyrke" forsvandt, skal du bruge denne instruktion: Klik på "Start", derefter på "Kontrolpanel" -punktet, derefter "Lyd- og lydenheder" og derefter på undermenuen "Lydstyrke" (fane), afkrydsningsfeltet "Vis ikon …".

Trin 4

Hvis ikonet "Netværksforbindelse" forsvandt: menuen "Start", derefter "Kontrolpanel", derefter "Netværksforbindelser", højreklik på den ønskede lokale forbindelse, derefter "Egenskaber" i fanen "Generelt", bare afkrydsningsfelterne "Meddel når …" og "Når tilsluttet, skal du vise ….". Dybest set forsvinder disse to ikoner, men hvis andre mangler, skal du kigge efter en løsning på problemet i indstillingerne for programmet, hvis ikon er forsvundet.

Anbefalede: