Sådan Aktiveres Netværkskortet I BIOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Netværkskortet I BIOS
Sådan Aktiveres Netværkskortet I BIOS

Video: Sådan Aktiveres Netværkskortet I BIOS

Video: Sådan Aktiveres Netværkskortet I BIOS
Video: Bedre WiFi? | How-To: Sådan får Bedre Trådløst Netværk m. en WiFi Forstærker [Boost dit Internet] 2024, April
Anonim

Netværkskortet, der er installeret på computeren, er normalt tilsluttet og fungerer normalt. Men i nogle tilfælde er det muligvis deaktiveret i BIOS-indstillingerne eller i operativsystemindstillingerne. I dette tilfælde skal netværkskortet være tændt.

Sådan aktiveres netværkskortet i BIOS
Sådan aktiveres netværkskortet i BIOS

Instruktioner

Trin 1

Hvis du helt sikkert ved, at computeren har et netværkskort, men operativsystemet ikke ser det, skal du kontrollere BIOS-indstillingerne. Genstart din computer, ved systemstart skal du trykke på Del eller F2. For at komme ind i BIOS kan andre nøgler også bruges - Esc, F1, F11, F12, det afhænger af computermodellen.

Trin 2

I det BIOS-vindue, der åbnes, skal du finde det afsnit, hvor ordet Integreret er til stede. I det skal du kigge efter Onboard LAN Controller-linjen eller noget lignende i betydningen - disse linjer kan variere på forskellige computere.

Trin 3

Se hvilken værdi der er indstillet foran den fundne linje. Hvis deaktiveret, er kortet virkelig deaktiveret. Vælg indstillingen Aktiveret, og gem ændringer, normalt skal du trykke på F10 eller vælge indstillingen Gem og afslut opsætning. Efter genstart af computeren skal operativsystemet se netværkskortet.

Trin 4

Det er muligt, at netværkskortet er deaktiveret i operativsystemets indstillinger. Åbn: "Start" - "Kontrolpanel" - "System" - "Hardware" - "Enhedshåndtering". Find emnet "Netværkskort". Hvis kortet er slukket, markeres det med et rødt kryds. For at aktivere det skal du dobbeltklikke på det og vælge indstillingen "Dette udstyr er i brug (aktiveret)" nederst i vinduet. Klik på OK, netværkskortet aktiveres. Tilslut stikket til det, og prøv at gå online, alt skal fungere.

Trin 5

Det kan ske, at netværkskortets linje markeres med et gult ikon med et udråbstegn. Mest sandsynligt er der ingen drivere installeret til netværkskortet. Prøv at installere dem fra installationsdisken, hvis de er tilgængelige, eller søg på Internettet. For at geninstallere skal du dobbeltklikke på netværkskortets linje igen, vælge fanen "Driver" - "Opdater". I det vindue, der vises, skal du vælge "Installer fra en liste eller en bestemt placering" og åbne mappen med driveren. Klik på OK, driverne installeres.

Anbefalede: