Sådan Oversættes Tastaturet Til Engelsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Tastaturet Til Engelsk
Sådan Oversættes Tastaturet Til Engelsk

Video: Sådan Oversættes Tastaturet Til Engelsk

Video: Sådan Oversættes Tastaturet Til Engelsk
Video: Lær engelsk: 200 sætninger på engelsk til begyndere 2024, Marts
Anonim

Hvis du har brug for at ændre indgangssproget på tastaturet, tager det ikke meget af din tid. I dag er der tre måder at ændre layout på, hvoraf den ene involverer automatisk sprogskift.

Sådan oversættes tastaturet til engelsk
Sådan oversættes tastaturet til engelsk

Er det nødvendigt

Computer, Punto Switcher-software

Instruktioner

Trin 1

Automatisk skift af tastaturlayout. I sig selv ændrer computeren ikke sproget i den tekst, du indtaster, for det har den brug for hjælp. Du skal bruge et specielt program Punto Switcher, som efter at være installeret på din computer automatisk registrerer det ord, du indtaster, og indstiller det ønskede layout til det. Hvis programmet ved en fejltagelse skifter sprog, kan du annullere ændringen ved at trykke på en tast, som du har angivet i programindstillingerne. Selve applikationen kan downloades på Internettet - programmet distribueres gratis.

Trin 2

Skift indgangssproget til engelsk ved hjælp af det kombinerede tastetryk. For at ændre det russiske sprog til engelsk skal du udføre et synkront tryk på tasterne "Shift" + "Alt" eller "Shift" + "Ctrl". Prøv at trykke på "Shift" -tasten med den første knap, da det første tryk på "Alt" aktiverer kontrolpanelet i det åbne vindue, hvilket gør det vanskeligt og undertiden forstyrrer den fangede arbejdsrytme.

Trin 3

Du kan også skifte tastaturlayout gennem sproggrænsefladen, som indtastes via kontrolpanelet. I panelet vil du se det aktuelt viste inputsprog. Klik på den med venstre museknap og sæt et flueben foran det engelske sprog. Flere detaljerede indstillinger foretages ved at højreklikke på genvejen.

Anbefalede: