Sådan Kontakter Du En Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontakter Du En Megafon
Sådan Kontakter Du En Megafon

Video: Sådan Kontakter Du En Megafon

Video: Sådan Kontakter Du En Megafon
Video: РОДИТЕЛИ СИРЕНОГОЛОВОГО! БОЛЬШАЯ СИРЕНА и ВЕЛИКАЯ МАТЬ МЕГАФОН! Siren Head СИРЕНОГОЛОВЫЙ Валеришка 2024, April
Anonim

Ganske ofte har klienterne hos operatøren af det mobile netværk "Megafon" behov for hurtig rådgivning fra en specialist. I dag er der tre måder at kontakte konsulenterne hos mobiloperatøren "Megafon".

Sådan kontakter du en megafon
Sådan kontakter du en megafon

Er det nødvendigt

Mobiltelefon, pc, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Ring fra en mobiltelefon. For at kontakte en Megafon-kundesupportrepræsentant skal du ringe til 0550 fra din mobiltelefon og trykke på opkaldsknappen. Ved tilslutning finder du dig selv i den elektroniske stemmemenu i tjenesten, hvor du kan følge henvisningerne, og du kan kontakte en supportrepræsentant og stille dit spørgsmål.

Trin 2

Ring fra en mobiltelefon eller fasttelefon. Du kan også bruge operatørens gratis telefonlinje fra hvor som helst i Rusland. For at gøre dette skal du ringe til 8-800-333-05-00. Efter forbindelse kan du få de oplysninger, du er interesseret i om ethvert problem. Supportspecialisten svarer normalt fra forbindelsestidspunktet, men hvis alle operatører har travlt på tidspunktet for opkaldet, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil en af dem bliver gratis.

Trin 3

Kontakt supporttjenesten fra mobiloperatøren "Megafon" via Internettet. For at kontakte en specialist på denne måde skal du besøge det officielle websted "Megafon", som findes på www.megafon.ru. Øverst på skærmen skal du vælge emnet "Kundesupport" og derefter stille dit spørgsmål ved hjælp af webstedets specielle form. Et svar fra en specialist vil blive sendt til den e-mail-adresse, du har angivet.

Anbefalede: