Sådan Slettes Historik På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Historik På En Computer
Sådan Slettes Historik På En Computer

Video: Sådan Slettes Historik På En Computer

Video: Sådan Slettes Historik På En Computer
Video: Sådan fjerner man Cookies på Mac: Safari, Firefox og Chrome browserne 2024, Marts
Anonim

Mens du er på Internettet, besøger du forskellige sider. Selv hvis du ikke har tilføjet nogle internetressourcer til dine "Foretrukne", kan du altid finde dette websted ved at henvise til historikken for dit besøg og indstille den ønskede tidsperiode. Men der er situationer, hvor du har brug for at skjule oplysninger om dine søgninger på Internettet eller om de websteder, du besøger fra udenforstående. I sådanne tilfælde skal du slette historikken for besøgssteder på din computer. Derudover frigør denne rengøring plads på din harddisk, hvilket vil fremskynde din computer.

Sådan slettes historik på en computer
Sådan slettes historik på en computer

Er det nødvendigt

Computer, internetadgang, internetbrowser

Instruktioner

Trin 1

Hvis din browser er Internet Explorer, skal du gå til Internettet og gå til fanen "Service" i hovedmenuen. I den kontekstmenu, der vises, skal du vælge "Internetindstillinger" og gå til fanen "Generelt". Find afsnittet "Historie" og klik på knappen "Ryd". Computeren beder dig om at slette den. Bekræft det ved at svare "Ja".

Trin 2

Derudover indeholder den samme dialogboks sektionen "Midlertidige internetfiler". Klik på knappen Slet filer. En dialogboks vises, hvor du skal markere afkrydsningsfeltet ud for meddelelsen “Slet dette indhold”. Klik derefter på knappen "OK". Oplysninger om historikken for at besøge internetressourcer slettes.

Trin 3

Hvis din internetbrowser er Mozilla Firefox, skal du gå til Internettet og gå til fanen "Funktioner" i hovedmenuen. Vælg "Indstillinger" i den kontekstmenu, der vises. Gå til fanen "Privatliv". Find afsnittet "Historie". Klik på knappen "Ryd din seneste historie". Oplysninger om historikken for besøg på websteder slettes.

Trin 4

Hvis du har Opera-browser, skal du gå til Internettet og i hovedmenuen klikke på ikonet "Historie" (ligner et ur). Derefter vises en liste over perioder: i dag, i går, denne uge, denne måned, tidligere. Klik på den valgte periode, som gør den aktiv (den har en blå baggrund). Lidt højere fra denne linje er ikonet "Slet" (i form af en spand). Klik på det, og oplysninger om historikken for at besøge internetressourcer slettes.

Anbefalede: