Sådan Sænkes Temperaturen På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sænkes Temperaturen På Din Computer
Sådan Sænkes Temperaturen På Din Computer

Video: Sådan Sænkes Temperaturen På Din Computer

Video: Sådan Sænkes Temperaturen På Din Computer
Video: Sådan sænker HYDRIVE modtryk i et partikelfilter 2024, April
Anonim

En væsentlig ulempe ved moderne pc-komponenter er deres meget høje varmeafledning. Dette gælder især for processor- og gaming-grafikkort. Derfor er det ikke overraskende, at systemenheden kan blive meget varm, især i høj belastningstilstand. Og hvis frekvensen af processoren og grafikkortet også overclocks, kan computerens temperatur stige over normal.

Sådan sænkes temperaturen på din computer
Sådan sænkes temperaturen på din computer

Instruktioner

Trin 1

Til afkøling af computerkomponenterne bruges køleplader, hvortil køler er fastgjort. Men over tid bliver de dækket af støv, henholdsvis afkøles pc-komponenterne værre. Derfor er det fra tid til anden nødvendigt at rengøre radiatorerne for støv og snavs. For at gøre dette skal du frakoble computeren fra stikkontakten. Åbn dækslet til systemenheden.

Trin 2

Du kan bruge en fugtig klud til at rengøre radiatoren. Radiatorens "finner" er de sværeste at rengøre for støv. For at gøre dette kan du bruge en blød akvarelbørste. Kølekøleren skal også rengøres. Sørg for at frigøre bundkortets overflade, harddiske, grafikkort fra støv. Som et resultat af disse manipulationer fungerer kølesystemet mere effektivt. Følgelig bliver den samlede temperatur inde i systemenheden lavere.

Trin 3

Alternativt kan du installere køling på harddiskene for at reducere temperaturen. Der er flere typer HDD-køling. Den enkleste og billigste er små fans, der er monteret på overfladen af harddiske. Der er dyrere muligheder, for eksempel store radiatorer lavet i form af en "lomme", hvori enheden er indsat. Selvfølgelig, hvis midler tillader det, er det bedre at købe en radiator. Det fungerer stille, afkølingsniveauet er bedre, og det eliminerer også vibrationen på harddisken.

Trin 4

Du kan også reducere temperaturen inde i computeren ved at udskifte standardprocessorkøler, der er installeret under pc-samling, med en mere effektiv. Der er et stort antal fanmodeller. Dyrere kølesystemer er udstyret med store køleplader og kølere med stor diameter. Sådanne blæsere med lavere rotationshastighed vil ikke kun sænke computerens temperatur, men også gøre det meget mere støjsvagt.

Anbefalede: