Sådan Tilsluttes En Skærm Til En Tv-tuner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Skærm Til En Tv-tuner
Sådan Tilsluttes En Skærm Til En Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes En Skærm Til En Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes En Skærm Til En Tv-tuner
Video: Цифровая антенна USB 2 0 HDTV ТВ пульт тюнер рекордера и приемник для DVB T2dvb tDVB CFM 2024, April
Anonim

Standalone TV-tunere er gode, fordi de kan sende et signal til en skærm uden brug af en computer. Det vil sige, du kan se tv-programmer uden at tænde for en ekstra enhed og uden at forbruge elektricitet. Standalone TV-tunere leveres med alt hvad du behøver for at din enhed skal fungere.

Sådan tilsluttes en skærm til en tv-tuner
Sådan tilsluttes en skærm til en tv-tuner

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - kabler;
  • - instruktion
  • - TV-tuner.

Instruktioner

Trin 1

Åbn din TV-tunermanual. Find beskrivelsen af pakken. Det skal angive det kabel, der bruges til at forbinde tv-tuneren til computerskærmen. Find dette kabel i boksen på din enhed. Hvis der ikke er et sådant kabel i denne konfiguration, skal du kontakte et specialiseret center for køb.

Trin 2

Se på stikkene på kroppen af den enkeltstående tv-tuner. Find det stik, der passer til kablet. Dette er ofte et blåt VGA-stik. Hvis du ikke selv kan bestemme det, skal du læse instruktionerne til TV-tuneren, hvor der er en beskrivelse af alle output på sagen. Normalt beskriver instruktionerne til tv-tunere procedurerne til tilslutning af skærme fuldt ud, og skærmbilleder er knyttet til alle handlinger.

Trin 3

Tilslut kablet til tv-tuneren og skærmen. I dette tilfælde skal skærmen afbrydes fra forbindelsen til computeren. Sørg for, at computeren er slukket. Træk skærmkablet ud, mens computeren er tændt, kan beskadige skærmen eller skærmkortet. Gør alt omhyggeligt, da de mindste fejl på en eller anden måde kan beskadige systemet, både eksterne moduler og software.

Trin 4

Tilslut strømmen til tv-tuneren, og tryk på tænd / sluk-knappen på tv-tuneren og skærmen. Kontroller, at tv-tuneren sender billedet til skærmen. Foretag de nødvendige indstillinger i TV-tuner-menuen ved hjælp af fjernbetjeningen (den skal være inkluderet i enhedens leveringspakke). Brug automatisk kanalsøgning til at danne overvågningslisten.

Trin 5

Brug kabel-tv-antennen til at betjene tv-tuneren, så billedet på din skærm er meget klarere. Indendørs antenner giver ikke den krævede signalkvalitet. Konsulter specialbutikker eller læs de relevante oplysninger på Internettet.

Anbefalede: