Hvilket Er Bedre At Vælge: En Spilkonsol Eller En Kraftig Pc

Hvilket Er Bedre At Vælge: En Spilkonsol Eller En Kraftig Pc
Hvilket Er Bedre At Vælge: En Spilkonsol Eller En Kraftig Pc

Video: Hvilket Er Bedre At Vælge: En Spilkonsol Eller En Kraftig Pc

Video: Hvilket Er Bedre At Vælge: En Spilkonsol Eller En Kraftig Pc
Video: “Banned” Gaming PC Misinformation u0026 Irresponsible Reporting (CEC PSU Energy Requirements) 2024, Marts
Anonim

I dag forstår selv folk langt fra verden af spilindustrien, at moderne videospil ikke kun kan spilles på en specialkonsol, men også på en almindelig pc. Det er virkelig svært at træffe det rigtige valg til fordel for en bestemt enhed, da hver mulighed har sine egne fordele og ulemper.

Hvilket er bedre at vælge: en spilkonsol eller en kraftig pc
Hvilket er bedre at vælge: en spilkonsol eller en kraftig pc

Hvis vi overvejer pc'en i sammenligning med spilplatformene Xbox og Sony Playstation, vil fordelen ved første øjekast være på siden af pc'en på grund af dens alsidighed. Selvfølgelig understøtter moderne spilkonsoller sådanne underholdningsmuligheder som at se videoer, lytte til musik, chatte på sociale netværk, surfe på Internettet og meget mere. Brug af sådanne applikationer er ikke så praktisk som på en almindelig pc eller bærbar computer. Desuden er spilkonsollen helt uegnet til arbejde.

På den anden side, hvis du kun har brug for en computer til spil, er det i dette tilfælde fornuftigt at tænke på at købe en spilkonsol. For at kunne spille moderne spil skal din pc være udstyret med moderne elektronik, som slet ikke er billig. Derudover bliver "spilhardware" meget forældet og kræver konstant "opgradering", hvilket igen resulterer i alvorlige økonomiske investeringer.

Med spilplatforme opstår der ikke sådanne problemer, da spiludviklere frigiver indhold specifikt til bestemte enheder (Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4), så konsolens ejer behøver ikke bekymre sig om, at det nye spil "ikke går".

Fra et økonomisk synspunkt synes det at være den mest rentable at købe en spillekonsol. Denne tendens gælder dog ikke for spil. Faktum er, at spil til konsoller er flere gange dyrere, så ejere af Sony Playstation og Xbox-konsoller skal bruge en masse penge på nye spil. De høje omkostninger ved spil til konsoller skyldes, at de frigives på store DVD- og Blu-Ray-diske, som som bekendt er kendetegnet ved deres høje pris.

Situationen med en pc er nøjagtig det modsatte - den har et fuldt udbygget operativsystem med forskellige hjælpesoftware, så filerne til installation af spillet kan komprimeres i en sådan grad, at de passer på en almindelig cd. Derudover har pc-brugere mulighed for at downloade nogle spil helt gratis.

Omkostningerne ved spil er på ingen måde den eneste afgørende faktor, der påvirker valget af en multimedieenhed; udbuddet af spil, der tilbydes, vil også spille en vigtig rolle i dette tilfælde. På trods af at der er et antal eksklusive spil til hver platform, overgår spilkonsolmarkedet pc-markedet ca. 6-7 gange. Derfor tænker udviklerne af populære spil-serier primært på konsolens ejere. Hvis konsolmarkedet ikke var mættet med et stort antal spil af høj kvalitet, ville der ikke være nogen mening i at købe en spilkonsol.

Et andet kriterium, der har en betydelig indflydelse på valget mellem en spilkonsol og en pc, er genren af foretrukne spil. For eksempel, hvis du er fan af japanske RPG-spil, så er Sony Playstation-konsollen bedst for dig, da 90% af alle spil i denne genre frigives specifikt til denne platform. Hvis du foretrækker at spille strategier, er det bestemt bedre at købe en pc, da 99% af alle strategier er udviklet specifikt til en computer.

Anbefalede: