Sådan Tilsluttes Højttalere Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Højttalere Til En Computer
Sådan Tilsluttes Højttalere Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Til En Computer
Video: Sådan Skærmoptager man videoer på PC (Gratis) 2024, April
Anonim

Forbindelse af almindelige højttalere til en computer medfører som regel ikke særlige vanskeligheder. Men at tilslutte et højttalersystem har en række vanskeligheder og flere løsninger. For en vellykket forbindelse skal du gøre dig bekendt med lydkortets tekniske egenskaber.

Sådan tilsluttes højttalere til en computer
Sådan tilsluttes højttalere til en computer

Instruktioner

Trin 1

Bestem, hvor mange indgange eller stik dit computers lydkort har. Afhængigt af dette vil du være i stand til at forbinde højttalerne til din computer. Hvis du beslutter at tilslutte højttalerne "5 og 1", vil der blive brugt flere stik.

Trin 2

Tag signalkablet fra højttalerne (grøn).

Trin 3

Tilslut kablet til lydudgangsstikket (grøn) bag på systemenheden.

Trin 4

Tænd for din computer.

Trin 5

Tilslut højttalerne, og kontroller lyden. Hvis der ikke er nogen lyd, skal du gå til kontrolpanelet. Find lyde og lydenheder, og tænd den under lyd.

Trin 6

Juster lydstyrken.

Trin 7

Se efter multikanals support til dit computers lydkort, hvis du vil tilslutte et 5 og 1 højttalersystem. For at forbinde højttalere til en computer skal du ideelt set have 7 stik: line-in, line-out, mikrofon, baghøjttalere, subwoofer og to digitale lydudgange. Men hvis computeren ikke er moderne nok, kan du tilslutte højttalersystemet på andre måder.

Trin 8

Tilslut kablerne til de relevante stik (se farverne) på volumenkontrolmodulet.

Trin 9

Tilslut strømforsyningen, højttalerne, subwooferen, og observer polariteten på stikkene. Som et resultat skal alle stik på modulet være aktiveret.

Trin 10

Tilslut kablerne til stikkene på computeren i henhold til farverne (grøn, blå eller sort, orange eller gul). Denne løsning er ubelejlig, hvis du i fremtiden skal tilslutte en mikrofon til din computer. Derefter skal du slukke for hele højttalersystemet.

Trin 11

Tilslut fronthøjttalerkablet til det grønne output. Tilslut det bageste højttalerkabel til det blå stik. Subwooferkabel til den lyserøde indgang, hvor en mikrofon undertiden er tilsluttet.

Trin 12

Opsæt din computer ved at vælge 6-kanals tilstand.

Anbefalede: