Sådan Tilsluttes En Karaoke-mikrofon Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Karaoke-mikrofon Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes En Karaoke-mikrofon Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Karaoke-mikrofon Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Karaoke-mikrofon Til En Bærbar Computer
Video: Может ли инвертор ИБП 12 В 7 Ач (220 В) работать от батареи 14,8 В 150 Ач? 2024, April
Anonim

Med udbredelsen af Internettet har mange brugere værdsat dets fordele inden for kommunikation med mennesker, der bor meget langt væk, over hele landet eller endda verden. E-mail, ICQ, Skype er praktiske kommunikationsmidler. Og hvis de to første hovedsageligt understøtter tekstkommunikationstilstand, kan du bruge en internettelefoni ved hjælp af tale- eller endda videokommunikation, men for at din samtalepartner kan høre dig, har du brug for en mikrofon. Hvis du har en karaoke-mikrofon, kan du bruge den.

Sådan tilsluttes en karaoke-mikrofon til en bærbar computer
Sådan tilsluttes en karaoke-mikrofon til en bærbar computer

Er det nødvendigt

"jack til mini-jack" adapter

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med har alle moderne bærbare computere og netbooks en indbygget mikrofon, du skal bare aktivere den i systemindstillingerne. Hvis den er brudt, eller hvis du har opgaver, der kræver en ekstern mikrofon, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Trin 2

Alle bærbare computere har en hovedtelefon- og mikrofonindgang. For at spare plads kombineres de ofte i et stik, og skiftet sker automatisk afhængigt af den tilsluttede enhed. Se efter et rundt hul på din bærbare computer med et mikrofonikon eller hovedtelefoner og mikrofon trukket over linjen ved siden af den. Dette stik er et almindeligt 3,5 mm mini-stik og er placeret på siden eller på bagsiden af den bærbare computer.

Trin 3

Standard karaoke-mikrofonen har et Jack-outputstik, men i modsætning til den bærbare pc-indgang er dens størrelse 6,3 mm, ikke 3,5 mm. Det er klart større, og det vil ikke være muligt at tilslutte det uden ekstra tilbehør. For at tilslutte enhederne skal du bruge en jack-til-mini-jackadapter. Det er en plast- eller metalcylinder, på den ene side der er et hul til Jack 6, 3 mm, og den anden side ender med et mini-Jack-stik 3,5 mm. Disse adaptere sælges i radiobutikker, lydbutikker og nogle computerbutikker.

Trin 4

Når du har købt adapteren, kan du begynde at tilslutte mikrofonen. Sæt mikrofonstikket i adapterstikket, tilslut det resulterende bundt til bærbar mikrofonstik. Hvis din computer kører Windows 7, efter tilslutning, giver den dig besked om, at enheden er tilsluttet. Windows XP viser ikke underretninger, når de er tilsluttet.

Trin 5

Efter tilslutning af mikrofonen og den bærbare computer skal du sørge for, at mikrofonindgangen er aktiv. Gå ind i systemmixeren ved at dobbeltklikke på lydstyrkeikonet ved siden af uret. I mikrofonfeltet skal du kontrollere, om afkrydsningsfeltet "Fra" er markeret. Fjern i så fald og indstil lydstyrkekontrollen til det ønskede niveau. Kontroller også kontakten på selve mikrofonen, drej den om nødvendigt til "ON" -positionen.

Anbefalede: