Sådan Skjules En Computer På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules En Computer På Netværket
Sådan Skjules En Computer På Netværket

Video: Sådan Skjules En Computer På Netværket

Video: Sådan Skjules En Computer På Netværket
Video: Sådan gør du den gamle computer lynhurtig 2024, April
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor en computer skal skjules på netværket, så dens ikon ikke er synlig i Network Neighborhood. Dette kan være nødvendigt, hvis du vil øge sikkerhedsniveauet på serveren med regnskab eller beskytte din hjemmecomputer mod angreb udefra. For at gøre dette indeholder Windows-operativsystemet specielle kommandoer.

Sådan skjules en computer på netværket
Sådan skjules en computer på netværket

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - administratorrettigheder
  • - browser;
  • - internettet.

Instruktioner

Trin 1

Klik på knappen "Start", og indtast kommandoen cmd i linjen "Kør", og tryk derefter på enter på tastaturet. Således starter du kommandolinjen, hvor alle systemkommandoer indtastes for at administrere og konfigurere operativsystemet, herunder konfiguration af netværksforbindelser. Husk også, at registreringsdatabaseindstillinger påvirker hele systemets funktion, så prøv at gøre alt korrekt, så der ikke er nogen problemer i fremtiden.

Trin 2

Skriv kommandonet konfigurationsserver / skjult: ja og tryk enter. Denne enkle kommando skjuler din computer fra netværket fra nysgerrige øjne. I "Netværkskvarteret" på andre computere vises din simpelthen ikke. For at se andre indstillinger kan du skrive net help config server på kommandolinjen, og systemet viser en liste over nyttige kommandoer til konfiguration af dit netværk. Luk kommandolinjen ved at klikke på krydset i øverste hjørne af skærmen.

Trin 3

For at åbne en computer igen i Network Neighborhood, se kommandohjælpen ved at skrive net help config server og indtaste den passende kombination af tegn. Du kan også indstille en unik arbejdsgruppe til en computer gennem egenskaberne ved at vælge fanen Computernavn. Hvis du ændrer arbejdsgruppen, skal computeren genstarte. Du kan også indstille en unik undernetmaske eller IP-adresse i et andet område.

Trin 4

Generelt kan vi sige, at det ikke er svært at gemme en computer på netværket. Du kan også bruge tjenesten til at skjule din computers IP-adresse. For at gøre dette skal du gå til et specielt sted på 2ip.ru. Vælg derefter fanen "Anonymizer". Du skal vælge det land, hvis IP vil blive vist i stedet for dit. Klik derefter på det websted, du vil gå til. Nu er din computer på netværket helt skjult for andre brugere.

Anbefalede: