Sådan Aktiveres Fjernadgang Til Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Fjernadgang Til Serveren
Sådan Aktiveres Fjernadgang Til Serveren

Video: Sådan Aktiveres Fjernadgang Til Serveren

Video: Sådan Aktiveres Fjernadgang Til Serveren
Video: Exchange, подготовка к работе 2024, April
Anonim

Forbindelse ved hjælp af Remote Desktop til Administration kræver ikke en separat terminalserverklientadgangslicens, men det kræver administratoradgang til computerressourcer.

Sådan aktiveres fjernadgang til serveren
Sådan aktiveres fjernadgang til serveren

Instruktioner

Trin 1

Remote Desktop Service er som standard deaktiveret. For at aktivere denne service skal du åbne systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til "Kontrolpanel" -punktet. Udvid linket "System", og vælg fanen "Fjernbrug" i dialogboksen, der åbnes. Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Tillad fjernadgang til denne computer", og bekræft lagringen af de foretagne ændringer ved at klikke på OK-knappen.

Trin 2

Fjernadgang kan aktiveres af en bruger, der er i biblioteket Administratorer eller Fjernskrivebord. For at tilføje den valgte bruger til denne gruppe skal du åbne genvejsmenuen på skrivebordselementet "Denne computer" ved at højreklikke og vælge "Egenskaber" -elementet. Gå til fanen "Fjern brug" i dialogboksen, der åbnes, og brug kommandoen "Vælg fjernbrugere".

Trin 3

Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Tilføj" i den næste dialogboks, og skriv det ønskede kontonavn i det tilsvarende felt i vinduet "Indtast navnet på de valgte objekter". Bekræft dit valg ved at klikke på OK, og kontroller, at det krævede navn vises i Remote Desktop Users-biblioteket.

Trin 4

Opret forbindelse til fjerncomputeren. For at gøre dette skal du vende tilbage til startmenuen og gå til Alle programmer. Udvid standardlinket og udvid linknoden. Vælg afsnittet "Forbindelse til eksternt skrivebord", og skriv navnet på den ønskede computer i feltet "Computer". Brug kommandoen "Opret forbindelse" og skriv dit kontonavn og adgangskode i de relevante felter i system velkomstvinduet. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Anbefalede: