Sådan Aktiveres Virtuelt Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Virtuelt Tastatur
Sådan Aktiveres Virtuelt Tastatur

Video: Sådan Aktiveres Virtuelt Tastatur

Video: Sådan Aktiveres Virtuelt Tastatur
Video: Logitech K830 – Tastatur und Maus in einem 2024, April
Anonim

Det virtuelle tastatur er analogt med et almindeligt tastatur. Det vises på monitorskærmen, tekstinput udføres ved hjælp af musen. Der er flere trin, du skal tage for at aktivere det virtuelle tastatur.

Sådan aktiveres virtuelt tastatur
Sådan aktiveres virtuelt tastatur

Instruktioner

Trin 1

Windows-operativsystemet giver et skærmtastatur til handicappede. For at åbne den skal du klikke på "Start" -knappen eller Windows-tasten, udvide alle programmer i menuen. I mappen "Standard" skal du vælge undermappen "Tilgængelighed" og klikke på "Skærmtastaturet" med venstre museknap.

Trin 2

At starte skærmtastaturet forhindrer dig ikke i at indtaste tekst ved hjælp af det normale tastatur. For at forhindre, at det virtuelle tastatur gemmer sig bag vinduerne i andre programmer og mapper, skal du i applikationsvinduet klikke på menupunktet "Indstillinger" og placere markøren overfor underemnet "Oven på andre vinduer" ved at klikke med venstre mus knap. Layoutskift udføres ved hjælp af sproglinjen i meddelelsesområdet på proceslinjen.

Trin 3

Skærmtastaturet er ikke begrænset til personer med helbredsproblemer. Hvis du har brug for at beskytte dig mod risikoen ved at opspore fortrolige oplysninger ved hjælp af spyware (f.eks. Når du indtaster et brugernavn og en adgangskode), skal du bruge det virtuelle tastatur.

Trin 4

Nogle applikationer har deres egne versioner af dette værktøj. For at aktivere det virtuelle tastatur i Kaspersky Internet Security skal du åbne kontrolpanelet ved at dobbeltklikke på antivirusikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen. I vinduet, der åbnes, skal du gå til afsnittet "Indstillinger" og klikke på knappen "Virtuelt tastatur".

Trin 5

Hvis du har problemer med at indtaste tekst fra et konventionelt tastatur, er den virtuelle analog også uerstattelig. Mens du arbejder på Internettet, kan du besøge et sted med gratis virtuelle tastaturer, der understøtter et stort antal sprog. Et eksempel er ressourcen på

Trin 6

Indtast den tekst, du har brug for, kopier og indsæt den i et dokument eller i en svarformular på ethvert websted. På nogle ressourcer kan du tænde det virtuelle tastatur uden at forlade siden. Find linket "Virtuelt tastatur" i vinduet, og klik på det med venstre museknap.

Anbefalede: