Sådan Tændes Kameraet På Skærmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Kameraet På Skærmen
Sådan Tændes Kameraet På Skærmen

Video: Sådan Tændes Kameraet På Skærmen

Video: Sådan Tændes Kameraet På Skærmen
Video: ВЕДЬМА ДАЖЕ ПОСЛЕ СМЕРТИ НАХОДИТСЯ В ЭТОМ ДОМЕ THE WITCH IS IN THIS HOUSE EVEN AFTER DEATH 2024, April
Anonim

Nogle moderne skærme har en praktisk funktion - et indbygget webcam. Imidlertid er inkluderingen af denne tilføjelse ikke altid gennemtænkt af producenten i mindste detalje. Derfor har mange købere af sådanne kombinerede enheder svært ved at oprette forbindelse og bruge kameraet.

Sådan tændes kameraet på skærmen
Sådan tændes kameraet på skærmen

Instruktioner

Trin 1

Tilslut først kablet fra skærmen til systemenheden. Hvis dette kabel er inkluderet - godt, brug det. Hvis der ikke er nogen tilslutningsledning, skal du tage skærmmanualen og gå med den til nærmeste computerbutik. Oftest bruges et standard USB A / B-kabel, det samme som tilslutning af en printer.

Trin 2

Når kablet forbinder din skærm og computer, skal du vente et øjeblik og derefter åbne Denne computer. Hvis dit operativsystem er Windows XP, er der stor sandsynlighed for, at du vil se et kameraikon under drevikonerne. Dobbeltklik for at starte det, og hvis kameraet automatisk genkendes, vil du se billedet.

Trin 3

Hvis webkameraikonet ikke vises, eller hvis du har Windows 7 installeret, kan du kontrollere kameraet på en anden måde. Åbn Skype, klik på knappen "Værktøjer" og vælg "Indstillinger". Vælg Videoindstillinger i venstre kolonne. Et billede eller en meddelelse om, at kameraet ikke blev registreret, vises i højre del af vinduet.

Trin 4

Antag, at du har gennemført alle trin, men kameraet fungerer ikke. Mest sandsynligt betyder det, at driverne ikke er installeret på dit kamera. Kontroller, om der er en softwaredisk i boksen fra skærmen.

Trin 5

Hvis du har en driverdisk, skal du indsætte den i drevet og klikke på "Installer" eller "Installer" i det automatiske installationsvindue, der vises på skærmen. Gentag det andet og tredje trin, når programmerne er installeret, kameraet fungerer muligvis.

Trin 6

Hvis du ikke har en disk, eller der ikke er nogen egnet driver på den, skal du finde den og installere den separat. Åbn siden for en søgetjeneste, Google eller Yandex eller enhver anden side i din browser. Skriv "download kameradriver" + hele skærmens fulde navn i søgefeltet (du kan finde det bag på enheden), f.eks. "Download kameradriveren Asus VK222H". Den mest pålidelige måde er at søge på producentens websted. Bemærk, at kameradriveren på producentens side kan være adskilt fra driveren til selve skærmen.

Trin 7

Installer den kameradriver, du downloadede. Kontroller derefter kameraets funktion ved hjælp af metoden beskrevet i punkt 2 og 3. Hvis installationen af softwaren ikke hjalp, skal du kontakte garanti- og serviceafdelingen i den organisation, hvor du købte skærmen, eller serviceafdelingen hos ethvert computerfirma.

Anbefalede: