Sådan Installeres Russisk Tastaturlayout

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Russisk Tastaturlayout
Sådan Installeres Russisk Tastaturlayout

Video: Sådan Installeres Russisk Tastaturlayout

Video: Sådan Installeres Russisk Tastaturlayout
Video: Как создать национальный клавиатурный шрифт с помощью MS Keyboard Layout Creator 2024, April
Anonim

Tastaturlayout er en metode til indtastning af tekst fra tastaturet på et bestemt sprog i en eller anden variation. Layoutændring udføres ved at skifte sproglinje på skrivebordspanelet. Sproget installeres også gennem sprogpanelindstillingerne.

Sådan installeres russisk tastaturlayout
Sådan installeres russisk tastaturlayout

Instruktioner

Trin 1

For at skifte tastatur skal du bare holde markøren over firkanten nederst til højre med bogstaverne EN eller andre - dette er sproglinjen. Tryk på venstre knap på den, og vælg sproget "Russisk (Rusland)" på den liste, der vises.

Trin 2

Funktionen til udskiftning af inputsproget kan ikke kun udføres med musen, men også med tastaturet. I stedet for at flytte markøren, skal du trykke på kombinationen "Ctrl-Shift" eller "Alt-Shift". Det aktuelle layout betyder ikke noget. Ændringen i tastaturlayoutet kan spores ved ændring af bogstaver i sproglinjen: i tilfælde af vellykket sprogskift ændres bogstaverne "EN" til "RU".

Trin 3

Hvis der ikke er russisk på listen over installerede sprog, skal du åbne menuen "Indstillinger" ved at højreklikke på sproglinjen. I menuen, der vises på fanen "Generelt", skal du klikke på knappen "Tilføj". Rul ned til linjen "Russisk", og vælg tastaturindstillinger.

Trin 4

Klik på knappen "OK" i vinduet til valg af sprog og i parametervinduet for at gemme indstillingerne. Skift derefter sprog ved hjælp af en af metoderne beskrevet ovenfor.

Trin 5

Du kan tilføje et sprog til sproglinjen via Start-menuen. For at gøre dette skal du åbne det med et museklik, vælge linjen "Indstillinger" og "Kontrolpanel" og derefter åbne komponenten "Regionale og sproglige indstillinger". Åbn fanen Tastaturer og sprog i komponenten, klik på knappen Skift tastatur.

Anbefalede: