Sådan Afinstalleres Et Program, Hvis Det Ikke Afinstalleres Via Kontrolpanelet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afinstalleres Et Program, Hvis Det Ikke Afinstalleres Via Kontrolpanelet
Sådan Afinstalleres Et Program, Hvis Det Ikke Afinstalleres Via Kontrolpanelet

Video: Sådan Afinstalleres Et Program, Hvis Det Ikke Afinstalleres Via Kontrolpanelet

Video: Sådan Afinstalleres Et Program, Hvis Det Ikke Afinstalleres Via Kontrolpanelet
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Nogle applikationer er installeret på en computer af en virus og forbliver skjult i systemet, hvilket medfører forskellige ulemper for brugerne. Du kan afinstallere programmet, hvis det ikke fjernes gennem kontrolpanelet, gennem systemregistret samt ved hjælp af specielle applikationer.

Lær hvordan du afinstallerer et program, hvis det ikke afinstalleres via Kontrolpanel
Lær hvordan du afinstallerer et program, hvis det ikke afinstalleres via Kontrolpanel

Instruktioner

Trin 1

Hvis programmet ikke kan fjernes via kontrolpanelet, det vil sige, det er simpelthen ikke på listen over installerede applikationer, så prøv at finde dets installationssted. For at gøre dette skal du søge i menuen "Start" efter programmets navn. Hvis der er en programgenvej i hovedmenuen eller på skrivebordet, skal du højreklikke på den og vælge Egenskaber. Klik på Filplacering for at navigere til den ønskede mappe. Du kan også finde ud af programmets placering ved at trykke på kombinationen Ctrl + alt="Image" + Del og vælge navnet på den ønskede applikation i listen over aktuelle systemprocesser.

Trin 2

Hvis du finder applikationsmappen, skal du finde servicefilen til afinstallation, der normalt kaldes Afinstaller, i den og køre den for at starte afinstallationen. Hvis der ikke er nogen fil med et passende navn, kan du slette hele mappen med applikationen på én gang. Dette er normalt nok til at stoppe dets aktivitet. Imidlertid efterlader nogle virusprogrammer spor i systemet og forårsager skade på det.

Trin 3

Gå til systemregistret, som indeholder oplysninger om alle installerede programmer. Tryk på kombinationen Win + K, og indtast ordet Regedit. Gå til fanen HKEYCURRENTUSER, derefter Software, og find navnet på det program, du har brug for på listen, og slet derefter denne fane fra registreringsdatabasen. Gør det samme på fanen HKEYLOCALMACHINE.

Trin 4

Du kan afinstallere programmet, hvis det ikke afinstalleres via kontrolpanelet ved hjælp af Revo Uninstaller-applikationen, som kan findes og downloades på Internettet. Kør det, og scan systemet efter installerede programmer. Revo Uninstaller afslører endda skjulte tjenester. Du kan også aktivere "Jagttilstand" i programmet, hvorefter et grønt ikon vises i systembakken. Klik på det og flyt markøren til ikonet eller mappen for den relevante applikation, og programmet fjerner det automatisk fra systemet.

Trin 5

Hvis et program ikke fjernes fra Kontrolpanel og får systemet til at fungere, kan du prøve Systemgendannelse, som findes på listen over hjælpeprogrammer i menuen Start. Angiv det ønskede gendannelsespunkt, for eksempel dagen før den ondsindede applikation ved et uheld blev installeret. Når gendannelsen er afsluttet, vender systemet tilbage til sin tidligere arbejdstilstand, og der vil ikke være nogen malware.

Anbefalede: