Sådan Konverteres Tekst Til Kurver I Corel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konverteres Tekst Til Kurver I Corel
Sådan Konverteres Tekst Til Kurver I Corel

Video: Sådan Konverteres Tekst Til Kurver I Corel

Video: Sådan Konverteres Tekst Til Kurver I Corel
Video: Текст по контуру в Corel Draw 2024, April
Anonim

Situationen, når tekstfragmenter i et digitalt layout, når de åbnes på en anden computer, bliver til et sæt mystiske tegn er ikke ualmindelige. Dette skyldes, at der er forskelle i antallet af skrifttyper, der er installeret på forskellige processorer. Du kan klare problemet ved at konvertere tekst i Corel Draw til kurver.

Sådan konverteres tekst til kurver i Corel
Sådan konverteres tekst til kurver i Corel

Er det nødvendigt

Corel Draw-program, tekstfil

Instruktioner

Trin 1

Opret et dokument i Corel Draw. Vælg Tekst fra værktøjslinjen, eller tryk på F8-tasten, og skriv en hvilken som helst tekst. Du kan arrangere det på arket, som du vil.

Trin 2

Klik på Pick Tool på linjen med teksten. En liste over skrifttyper, der er installeret på din computer, vises. Vælg dem, der fungerer til det givne layout. Gem filen ved hjælp af kommandoen Gem som eller genvejstasterne Ctrl + S.

Trin 3

Fortsæt nu direkte med at gemme teksten i kurver, så layoutet på enhver computer åbnes uden forvrængning. For at gøre dette skal du markere teksten med markøren og vælge kommandoen Arranger i hovedmenuen. Vælg Konverter til kurve fra rullelisten. Genvejstasterne Ctrl + Q har en lignende egenskab.

Trin 4

En indikator for, at teksten er konverteret til kurver, vil være udseendet af yderligere ankerpunkter på bogstaverne i teksten. Faktisk er dette ikke længere tekst som sådan, men et sæt vektorobjekter. De kan skæres, adskilles, løsnes osv. Arbejd generelt som med ethvert vektorobjekt.

Trin 5

Gruppér sangen, før du overfører filen til andre medier. Gem den ændrede fil under et andet navn ved at trykke på Ctrl + S.

Anbefalede: