Sådan Oprettes Mapper I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Mapper I
Sådan Oprettes Mapper I

Video: Sådan Oprettes Mapper I

Video: Sådan Oprettes Mapper I
Video: e-Boks 2 - Opret mapper 2024, Marts
Anonim

Den nemmeste måde at organisere indholdet på din computer på er at sortere dokumenter og andre filer i mapper på forskellige medier. Dette er, hvordan alle computerprogrammer er programmeret til at fungere. Men ikke kun for software, men også for levende brugere, denne mulighed er ikke overflødig.

Sådan oprettes mapper
Sådan oprettes mapper

Instruktioner

Trin 1

Først skal du vælge et sted på computerdisken, hvor den nye mappe oprettes. For at gøre dette skal du starte Windows Explorer efter eget valg enten ved at trykke på kombinationen WIN og E (russisk - U) eller ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne computer".

Trin 2

I den venstre rude i opdagelsesrejsende vises et træ med mapper, hvor du skal gå til den, hvor du har planlagt at oprette en ny. Her kan du navigere ikke kun gennem mapper, men også på tværs af din computers diske, hvis der er flere af dem. Og hvis din computer er en del af et lokalt netværk, kan du se på andres computer. Sandt nok er der som standard kun en delt mappe tilgængelig for eksterne besøgende på andres computere.

Trin 3

Klik på den ønskede mappe for at få adgang til indholdet. En liste over filer vises i højre rude.

Trin 4

Nu skal du højreklikke på den ledige plads i explorerens højre rude - et eller andet sted mellem filikonerne eller under hele listen. Dette åbner en ny menu - denne højreklikmenu kaldes ofte "kontekstuelle". Et af elementerne i kontekstmenuen vil være "Opret". Hold musen over det, og du vil se en liste over alt, hvad du kan oprette på det sted. Det allerførste element her vil være præcis det, du har brug for - "Mappe". Klik på - og mappen oprettes.

Trin 5

Hver mappe skal have sit eget navn; som standard foreslår computeren at navngive alle nyoprettede mapper til "Ny mappe". Du kan ændre dette navn med det samme eller senere. Hvis du straks efter at have klikket på emnet for at oprette en ny mappe, kan du bare begynde at skrive det ønskede navn, og når du er færdig, skal du trykke på Enter og navnet vil blive tildelt denne mappe. Hvis senere, så tryk Enter efter oprettelse af en ny mappe, og navnet "Ny mappe" tildeles den. For at ændre det senere skal du højreklikke, vælge Omdøb i genvejsmenuen og begynde at skrive det nye navn. Tryk på Enter, når du er færdig.

Anbefalede: