Sådan Startes Katalysatorkontrolcentret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Katalysatorkontrolcentret
Sådan Startes Katalysatorkontrolcentret

Video: Sådan Startes Katalysatorkontrolcentret

Video: Sådan Startes Katalysatorkontrolcentret
Video: НОВАЯ ГРАНТА ФЛ - УДАЛЕНИЕ КАТАЛИЗАТОРА СРАВНИ С LADA VESTA И KIA RIO 2020 ( lada granta FL) 2024, April
Anonim

Catalyst Control Center er et grafikkortkonfigurationsværktøj fra ATI. Du kan justere driften af køleventilatoren, mindske eller øge dens hastighed og finjustere 3D-parametrene. Og vigtigere, overklok hukommelsesfrekvensen og hastigheden på grafikkortprocessoren. For at konfigurere alle disse parametre skal du bare køre programmet.

Sådan startes katalysator kontrolcenter
Sådan startes katalysator kontrolcenter

Er det nødvendigt

  • - Computer med Windows OS;
  • - Catalyst Control Center-program
  • - Microsoft-applikation. NET Framework 4, 0.

Instruktioner

Trin 1

Dette program følger med grafikkortet. Men ganske ofte er der ældre versioner af det på disken. Derfor er det bedre at downloade den nyeste version fra internettet. Der er to downloadmuligheder - fra udviklerens websted, det vil sige fra AMD / ATI-webstedet eller fra webstedet til din videokortproducent. Det er bedre at downloade fra producentens websted, da der er Control Center tilpasset specielt til din grafikkortmodel, og driveren fra AMD / ATI-webstedet er mere universel.

Trin 2

For at installere Control Center skal du også bruge yderligere software, uden hvilken applikationen ikke fungerer korrekt, nemlig Microsoft-applikationen. NET Framework 4, 0. Download det og installer det på din computer.

Trin 3

Når du har installeret Microsoft. NET Framework, kan du installere Catalyst Control Center direkte direkte. Programmet downloades som regel fra arkivet. Pak det ud i enhver mappe. Når den er pakket ud, skal du åbne bin-mappen i kontrolcenterets rodmappe. Dobbeltklik derefter på venstre museknap på InstallManagerApp-filen, og installationsprocessen gennemgår automatisk. Alt hvad du behøver er at kontrollere "Fuld" elementet på installationstidspunktet. Genstart derefter din computer, hvorefter programmet er klar til at arbejde.

Trin 4

For at starte programmet skal du højreklikke på et tomt område på skrivebordet. Vælg Catalyst Control Center i den genvejsmenu, der vises. Efter den første lancering vises det grundlæggende programvindue. Marker afkrydsningsfeltet "Avanceret" og fortsæt videre. Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan vælge sektionen med de parametre, du har brug for, og konfigurere dem.

Trin 5

Hvis kontrolcentrelinjen ikke vises i genvejsmenuen, når du højreklikker på skrivebordet, er programmet sandsynligvis ikke integreret i denne menu. I dette tilfælde kan det startes på den sædvanlige måde. For at gøre dette skal du klikke på "Start" og derefter - "Alle programmer". Find kontrolcenter på listen over programmer, og start det.

Anbefalede: