Sådan Får Du Sprogikonet Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Sprogikonet Tilbage
Sådan Får Du Sprogikonet Tilbage

Video: Sådan Får Du Sprogikonet Tilbage

Video: Sådan Får Du Sprogikonet Tilbage
Video: Только 27 сентября измените свою судьбу скажите сильные слова один день 2024, April
Anonim

Det indgangssprog, der aktuelt er installeret på computeren, vises på ikonet i nederste højre hjørne af skærmen eller på en separat bjælke - "Language bar" - hvor som helst på skrivebordet. Hvis dette nyttige interface-element pludselig forsvinder, skal du kontrollere dets skærmindstillinger i Windows-installationer eller det program, der er ansvarligt for at vise det.

Sådan får du sprogikonet tilbage
Sådan får du sprogikonet tilbage

Er det nødvendigt

Windows OS, Punto Swicher software

Instruktioner

Trin 1

Hvis ikonet for mistet sprog tidligere var placeret oven på alle vinduer i et lille separat panel på skrivebordet, men nu er det væk, sandsynligvis har OS-komponenten med navnet "Language bar" deaktiveret. For at vende det tilbage til arbejde skal du bruge Windows "Kontrolpanel" - åbn hovedmenuen, vælg "Kontrolpanel" og i afsnittet "Ur, sprog og region" på listen over opgaver, der åbnes, skal du klikke på "Skift interface sprog "link.

Trin 2

Når vinduet med overskriften "Regionale og sproglige standarder" vises på skærmen, skal du trykke på "Og" -tasten eller klikke med musen på knappen "Skift tastatur". Det følgende vindue åbnes - "Sprog og tekstinputtjenester".

Trin 3

Gå til fanen "Sprogbjælke" og tryk på "P" -tasten eller sæt et flueben i "Placeret hvor som helst på skrivebordet". Hvis du bruger "A" -tasten eller markerer afkrydsningsfeltet "Docket i proceslinjen", vises ikonet i nederste højre hjørne af skærmen, men du kan ikke flytte det rundt på skrivebordet.

Trin 4

Klik på OK, gentag dette trin i det næste vindue, luk "Kontrolpanel", og proceduren afsluttes.

Trin 5

Hvis Punto Switcher var ansvarlig for at vise sprogikonet på proceslinjen i dit operativsystem, skal du erstatte dette ikon ved at ændre applikationsindstillingerne. Åbn programvinduet - det er helt viet til applikationsindstillingerne, opdelt i otte sektioner.

Trin 6

Den ønskede installation er placeret på den første fane, som Punto åbner som standard. Marker afkrydsningsfeltet "Vis ikonet på systembakken" - dette er den tredje linje øverst på listen over indstillinger. Her kan du også indstille yderligere parametre til visning af sprogikonet. Til dette er afkrydsningsfelterne i felterne "Lav ikonet i form af landeflagg" og "Skift farve på ikonet i tilfælde af stavefejl" beregnet. Når du har valgt alle de nødvendige afkrydsningsfelter, skal du klikke på OK-knappen.

Anbefalede: