Sådan Tilpasses Sprogbjælken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasses Sprogbjælken
Sådan Tilpasses Sprogbjælken

Video: Sådan Tilpasses Sprogbjælken

Video: Sådan Tilpasses Sprogbjælken
Video: Sådan tilpasses skærmbilleder i Business Central 2024, Marts
Anonim

Sprogbjælken viser det aktuelle sprog for tekstinput på skrivebordet. Dette er de første to latinske bogstaver i sprognavnet, for eksempel RU - russisk, EN - engelsk. Tastaturgenvejen "Ctrl + Shift" eller "Alt + Shift" er skiftet.

Sådan tilpasses sprogbjælken
Sådan tilpasses sprogbjælken

Instruktioner

Trin 1

For at skifte sprog skal du blot klikke en gang med venstre museknap på sprogikonet og vælge det ønskede sprog i den kaldte menu.

Trin 2

Der er nogle ting, du kan gøre med sproglinjen. Ring til menuen for disse handlinger ved at klikke en gang med højre museknap på sprogikonet. Lad os se på et par handlinger på sproglinjen.

Vælg menupunktet "Gendan proceslinjen". Panelet vises i øverste højre hjørne og forsvinder fra meddelelsesområdet. Hvis du har brug for at returnere sprogbjælken, skal du bare trække den med venstre museknap til det oprindelige sted. Ved at højreklikke på sproglinjen vises en menu svarende til det, vi allerede har undersøgt, men flere flere punkter vises i den:

- gennemsigtighed - panelet bliver gennemsigtigt

- tekstetiketter - navnet på sproget vises fuldt ud på panelet;

- lodret - panelet vises lodret.

Trin 3

Vælg menupunktet "Indstillinger". Du får vist vinduet til indstilling af sprogpanelet "Sprog og tekstinputtjenester". Vælg et af de installerede inputsprog til brug som standard fra rullelisten øverst. Du kan tilføje det ønskede sprog eller fjerne det ekstra med knapperne med samme navn.

Trin 4

Tilpas dine tastaturindstillinger for at skifte sprog, som du vil. For at gøre dette skal du vælge fanen "Skift tastatur". Her kan du konfigurere deaktivering af CAPS Lock-tilstand, en tastaturgenvej til at skifte sprog samt aktivere det ønskede sprog med en separat tast.

For at konfigurere den ønskede tilstand skal du vælge den med musen og klikke på knappen "Skift tastaturgenvej". Vælg den ønskede kombination, og klik på OK.

Anbefalede: