Sådan Slettes En Mappe, Hvis Den Ikke Slettes

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Mappe, Hvis Den Ikke Slettes
Sådan Slettes En Mappe, Hvis Den Ikke Slettes

Video: Sådan Slettes En Mappe, Hvis Den Ikke Slettes

Video: Sådan Slettes En Mappe, Hvis Den Ikke Slettes
Video: Hatere har kidnappet en udlænding! Aliens i det virkelige liv! 2024, Marts
Anonim

Sandsynligvis er du gentagne gange stødt på i processen med at arbejde med en computer med umuligheden af at slette bestemte mapper og filer. Når systemet forsøger at slette en mappe, hævder systemet, at det bruges af et andet program og ikke kan slettes. Hvordan håndteres denne situation og fjerner unødvendigt indhold?

Sådan slettes en mappe, hvis den ikke slettes
Sådan slettes en mappe, hvis den ikke slettes

Instruktioner

Trin 1

Genstart først din computer - det er muligt, at mappen faktisk var besat af en eller anden proces, og en genstart vil løse dette problem.

Kontroller også, om noget program, som du arbejder med, og som kører, er installeret i denne mappe, og kontroller, om der er datakryptering i mappens egenskaber. Mappen skal heller ikke have navnet på systemmappen.

Trin 2

Glem ikke at foretage en rutinemæssig virusscanning - nogle vira blokerer mapper og filer og beskytter dem mod at blive slettet.

Trin 3

Hvis alle ovenstående trin ikke lykkes, skal du åbne mappen med den fil, der ikke slettes. Gå til mappeegenskaberne i afsnittet "Service" og åbn fanen "Vis". Kontroller, om der er et flueben ud for Brug enkel fildeling. Hvis det er der, skal du fjerne markeringen fra det, klikke på OK og lukke egenskaberne. Derefter skal du højreklikke på filen og kalde egenskaberne. I fanen "Sikkerhed" skal du åbne "Avanceret" og fjerne markeringen i alle felter til læsning og udførelse. Prøv nu at slette den låste fil.

Trin 4

En god Total Commander-udforsker, der viser låste filer og mapper, kan også hjælpe dig. Hvis du finder en krypteret fil, skal du trykke på Ctrl + Alt + Slet og i processerne se om der er noget der, der matcher navnet på den låste fil. Hvis processen findes, skal du stoppe den og slette filen.

Trin 5

Hvis alle disse metoder ikke førte til noget, skal du bruge den sidste og mest pålidelige måde at slette mapper og filer på - download og installer Unlocker-programmet. Dette program giver dig mulighed for at slette selv låste filer og mapper samt omdøbe dem, flytte og udføre andre handlinger. Når du har installeret programmet, skal du højreklikke på den mappe eller fil, du vil fjerne. Du vil se Unlocker-ikonet, der vises i genvejsmenuen - klik på det, lås filen op i det vindue, der åbnes, og slet den.

Anbefalede: