Sådan Overføres Et System Fra En Harddisk Til En Anden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Et System Fra En Harddisk Til En Anden
Sådan Overføres Et System Fra En Harddisk Til En Anden

Video: Sådan Overføres Et System Fra En Harddisk Til En Anden

Video: Sådan Overføres Et System Fra En Harddisk Til En Anden
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, April
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor du skal ændre den harddisk, som operativsystemet er installeret på. For ikke at spilde tid på installation og konfiguration af et nyt operativsystem anbefales det at overføre en eksisterende version af Windows.

Sådan overføres et system fra en harddisk til en anden
Sådan overføres et system fra en harddisk til en anden

Er det nødvendigt

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil kopiere et operativsystem fra en harddisk til en anden uden at bruge yderligere software, skal du oprette et systembillede. Åbn menuen System og sikkerhed i kontrolpanelet. Gå til undermenuen "Sikkerhedskopiering og gendannelse".

Trin 2

Gå til emnet "Opret et systembillede", Angiv en af partitionerne på den anden harddisk som hovedlager. Brug ikke den partition, hvortil dette operativsystem gendannes, til dette formål.

Trin 3

Når du er færdig med at oprette billedet, skal du vælge "Opret gendannelsesdisk". Indsæt en tom DVD i drevet, og klik på knappen Opret disk. Sluk for din computer.

Trin 4

Frakobl den harddisk, der allerede har et operativsystem installeret. Tænd for din computer, og start den brændte disk. Vælg "Gendan system fra billede". Angiv det nyoprettede operativsystembillede. Vent til Windows-gendannelsen er afsluttet.

Trin 5

Hvis dette ikke passer dig, skal du bruge programmet Partition Manager. Download den version af dette værktøj, der passer til dit operativsystem, og installer den.

Trin 6

Kør programmet. Åbn fanen "Guider", og vælg "Kopier sektion". Vælg systempartitionen på harddisken. Klik på "Næste".

Trin 7

Angiv lagerplaceringen for dette afsnit. I dette tilfælde vil det være et ikke-allokeret område på en anden harddisk. Klik på "Næste". Angiv størrelsen på den fremtidige sektion. Det bør ikke være mindre end systempartitionens størrelse. Klik på "Næste".

Trin 8

Klik på knappen "Afslut" for at fuldføre indstillingerne. Åbn nu fanen "Ændringer", og aktiver elementet "Anvend ændringer". Vent på, at kopieringen af systempartitionen er afsluttet. Hvis du bruger Windows Seven, skal du sørge for at kopiere 100 MB-undersystempartitionen.

Anbefalede: