Sådan ændres Netværksnavnet I Windows 7

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Netværksnavnet I Windows 7
Sådan ændres Netværksnavnet I Windows 7

Video: Sådan ændres Netværksnavnet I Windows 7

Video: Sådan ændres Netværksnavnet I Windows 7
Video: How to Change Network Name in Windows 7 2024, April
Anonim

Navnet på det lokale netværk indstilles, når det oprettes, eller når operativsystemet først registrerer en netværksforbindelse, næste gang computeren tændes. Når navnet er indstillet, kan du senere ændre det - denne funktion findes i Windows 7 og er meget enkel at implementere.

Sådan ændres netværksnavnet i Windows 7
Sådan ændres netværksnavnet i Windows 7

Instruktioner

Trin 1

Du kan komme til formularen med feltet til ændring af netværksnavnet via en af Windows 7-kontrolpanel-applets. For at starte panelet skal du åbne OS-hovedmenuen og vælge emnet med navnet i højre kolonne. I afsnittet "Netværk og internet" på panelet skal du klikke på linket "Se netværksstatus og opgaver", så vises den nødvendige applet på skærmen.

Trin 2

Denne applet kan startes på flere andre måder. Hold f.eks. Musen over ikonet for netværksforbindelse i nederste højre hjørne af proceslinjen, og venstreklik på den. I pop op-vinduet for at starte den nødvendige applet er der et link "Netværks- og delingscenter" - klik også på det med venstre knap. Og hvis du har Explorer åben, kan det samme gøres via genvejsmenuen for netværksobjektet - det påberåbes ved at klikke på højre museknap. Vælg Egenskaber i menuen, og det ønskede kontrolpanel starter.

Trin 3

I netværks- og delingscentrets applet er højre side opdelt i flere sektioner. Den anden fra toppen har en underoverskrift "Se aktive netværk" og indeholder et ikon, et navn og en indikation af netværkstypen i venstre kolonne. For at redigere navnet skal du venstreklikke på ikonet. Den krævede formular vises i et separat vindue.

Trin 4

I feltet "Del navn" skal du erstatte det gamle navn med det nye. Om nødvendigt kan du i samme form ændre ikonet, der bruges til at vise netværket. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Skift" og vælge det mest passende ikon fra det sæt, der åbnes. Hvis der ikke findes noget værd der, kan du klikke på knappen "Gennemse" og søge efter billeder i andre dynamiske biblioteker (udvidelse dll), eksekverbare filer (exe), ikonfiler (ico) eller billeder af grafiske formater (bmp, gif, jpg,.

Trin 5

Klik på OK for at afslutte handlingen, og luk derefter Kontrolpanel.

Anbefalede: