Sådan Tændes Tastaturet Fra Russisk Til Engelsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Tastaturet Fra Russisk Til Engelsk
Sådan Tændes Tastaturet Fra Russisk Til Engelsk

Video: Sådan Tændes Tastaturet Fra Russisk Til Engelsk

Video: Sådan Tændes Tastaturet Fra Russisk Til Engelsk
Video: Sådan bruger du tasterne på tastaturet - tekstet 2024, Marts
Anonim

Sprogbjælkeikonet vises oftest i meddelelsesområdet på proceslinjen. Det fungerer ikke kun som en indikator til bestemmelse af det aktuelle layout, men også til skift fra et indgangssprog til et andet. Du kan skifte fra russisk til engelsk ved hjælp af både musen og tastaturet.

Sådan tændes tastaturet fra russisk til engelsk
Sådan tændes tastaturet fra russisk til engelsk

Instruktioner

Trin 1

Mens du skriver, er det ikke altid praktisk at skifte inputsproget med musen. Det tager ekstra tid at lægge hånden på musen, bestemme, hvor markøren er, bringe den til “Language bar” -ikonet, klikke på den, vente på, at menuen vises, og sæt markøren overfor det ønskede sprog.

Trin 2

Det er hurtigere at tænde tastaturet fra russisk til engelsk og omvendt. Du skal kun indtaste en kombination af to taster. Afhængigt af indstillingerne på en bestemt computer skal du trykke på enten alt="Image" og Shift-tasterne eller Ctrl og Shift-tasterne.

Trin 3

For at tilpasse de taster, som det er mere praktisk for dig at skifte, skal du kalde komponenten "Regionale og sproglige indstillinger". For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og vælge "Kontrolpanel" i menuen. I kategorien "Dato, klokkeslæt, sprog og regionale indstillinger" skal du klikke på ikonet "Regionale og sproglige indstillinger".

Trin 4

En ny dialogboks åbnes. Gå til fanen "Sprog" i den, og klik på knappen "Mere" i gruppen "Sprog og tekstinputtjenester". Et andet vindue åbnes. Åbn fanen "Indstillinger" i den, og klik på knappen "Tastaturindstillinger".

Trin 5

I det nye vindue "Avancerede tastaturindstillinger" skal du klikke på knappen "Skift tastaturgenveje" - det følgende vindue åbnes. Sørg for, at token er valgt i boksen Skift inputsprog.

Trin 6

Shift-tasten er den primære nøgle, når du skifter sprog for tekstinput. Du kan ikke ændre den til en anden nøgle. Du skal vælge, hvilken nøgle der skal tilføjes - Ctrl eller Alt. Anbring en markør i det felt, der svarer til den ekstra nøgle, du har valgt, og klik på OK-knappen.

Trin 7

Tryk på OK-knappen i windows efter hinanden, indtil du lukker alle de kaldte windows. I de vinduer, hvor knappen "Anvend" findes, skal du klikke på den for at bekræfte de nye parametre. Luk det sidste vindue ved at klikke på knappen OK eller på ikonet [x].

Anbefalede: