Sådan Placeres Et Tegn I Et Word

Sådan Placeres Et Tegn I Et Word
Sådan Placeres Et Tegn I Et Word

Video: Sådan Placeres Et Tegn I Et Word

Video: Sådan Placeres Et Tegn I Et Word
Video: How To Be Safe From Human Sharks by Vernon Howard 2024, April
Anonim

Der er ikke mange specialtegn på et standardtastatur. Når de arbejder i et teksteditor Word, har uerfarne brugere et naturligt spørgsmål om, hvordan man sætter dette eller det tegn i teksten. Dette er ikke så svært at gøre.

Sådan placeres et tegn i et Word
Sådan placeres et tegn i et Word

Tegn, der mangler på tastaturet, kan indsættes i teksten ved hjælp af alt="Image" -knappen og en bestemt kombination af tal eller ved at skrive en 6-10 cifret kode. Der er mange af disse koder, det er umuligt at huske alt, og hvorfor holde dem i dit hoved, i teksteditoren er der en funktion "indsæt tegn, der ikke er på tastaturet."

image
image

For at indsætte det ønskede symbol i "Word" skal du bruge denne funktion. For dette klik på "indsæt" -ikonet åbnes et panel, hvor i højre hjørne finder du vinduet "Symboler". Klik på det, i rullemenuen vil der være 20 tegn, hvis der ikke er nogen der er behov for dem, skal du klikke på "andre tegn", et vindue med et stort antal specialtegn og tegn åbnes:

- korte og lange bindestreger

- afsnit;

- underskrive "copyright";

- varemærke

- gradstegn

- rodtegn;

- gradskilt og meget mere.

Vælg den, du har brug for, og klik på knappen "Indsæt". Det valgte tegn vil blive rettet i et lille rullemenu, og du behøver ikke længere søge efter det under efterfølgende brug. Klik på ikonet "symboler" - de første positioner er de tegn, du brugte.

Nogle tegn kan erstattes med bogstaver, der ligner dem. I stedet for multiplikationstegnet kan du sætte bogstavet "x" eller symbolet *. Opdelingstegnet ÷ kan erstattes med et kolon, for eksempel 50: 2 = 25. Brug Verdana-skrifttypen for at indsætte hieroglyffer i teksten.

Der er skrifttyper "Windings", Symbol, Webdings, som har usædvanlige interessante tegn "saks", "telefon", "bell", "palm" og andre. Desværre vises disse ikke-standardtegn kun i Internet Explorer-browseren, i andre browsere erstattes de med en almindelig skrifttype.

Også i worde er det muligt at konfigurere funktionen "autokorrektur". Åbn symboltabellen, vælg det ønskede tegn, klik på "autokorrektion" -indskriften, indsæt i "udskift" -vinduet alle bogstaver eller symboler, der erstattes med det valgte tegn i teksten. For eksempel for symbolet ₽ kan substitutionen være stavelsen gnidning eller bedre en kombination af latinske bogstaver. Så snart du skriver denne stavelse, erstattes den automatisk af et tegn.

Hvis det af en eller anden grund er umuligt at bruge symboltabellen, kan du sætte et tegn i "Word" ved hjælp af operativsystemets standardindstillinger, især symboltabellen. Klik på knappen "start" på kontrolpanelet, vælg og åbn bordet, vælg det ønskede symbol, kopier det og indsæt det i et tekstdokument.

Anbefalede: