Styrke Signalet Fra Et 3G-modem

Indholdsfortegnelse:

Styrke Signalet Fra Et 3G-modem
Styrke Signalet Fra Et 3G-modem

Video: Styrke Signalet Fra Et 3G-modem

Video: Styrke Signalet Fra Et 3G-modem
Video: Обзор и подключение 4G/LTE модема ZTE MF833R и Билайн к прокси ферме 2024, April
Anonim

I dag er 3G / 4G Internet allerede blevet en meget tæt del af vores liv. Tarifferne for mobilt internet bliver mere overkommelige, højhastighedsinternetdækning vokser støt, men ikke desto mindre har mange bosættelser stadig dårlige eller ustabile 3G-signaler. I sådanne bosættelser og landsbyer kan du prøve at bruge en ekstern 3G / 4G-antenne og få en forstærkning af 3G-modemsignalet og derfor et stabilt højhastighedsinternet.

3G-antenne
3G-antenne

Er det nødvendigt

  • -Smartphone til android med 3G / 4G support;
  • -installeret speedtest-program på en smartphone
  • -3G-modem;
  • -SIM-kort eller flere fra forskellige operatører.

Instruktioner

Trin 1

Der skal undersøges, hvilke operatører og hvor i dit hjem, der fungerer bedst. Tag et SIM-kort med tilsluttet internettjeneste fra alle tilgængelige operatører, en smartphone med en android og det installerede speedtest-program, og gå rundt i hele huset på jagt efter det bedste signal. Tag derefter trappen og gå rundt i huset og plot fra alle sider og højder. Det er muligt, at du med et svagt kantsignal i huset får en ganske stabil 3G under taget på hjørnet af huset. Gentag denne procedure for alle operatører.

Trin 2

Når du først har fundet et punkt med et stabilt signalniveau og tilfredsstillende internethastighed, kan du beslutte, hvilket udstyr du vil vælge for at forstærke eller stabilisere internetsignalet. Hvis dette punkt er i huset, kan du blot flytte modemmet til dette sted, enten ved at flytte den bærbare computer med modemmet eller ved at købe et simpelt USB-forlængerkabel til modemet. Bemærk, at jo længere usb-kablet til modemet er, desto større er sandsynligheden for problemer med modemet. Hvis punktet for pålidelig modtagelse er uden for huset, kan du ikke undvære en særlig ekstern antenne.

Styrke signalet med 3G-antennen
Styrke signalet med 3G-antennen

Trin 3

Den enkleste løsning til en ekstern antenne ville være at købe et billigt sæt med en blok til installation af et almindeligt usb-modem. Denne mulighed er god, fordi den passer til ethvert USB-modem, der er ikke behov for at kigge efter specielle adaptere til tilslutning af eksterne antenner. Antennen er monteret på facaden af huset eller på masten og rettet mod det nærmeste celletårn. Eller tager du en bærbar computer og er bevæbnet med et modemprogram og en browserversion af speedtest-programmet, er den bedste antenneretning indstillet. Således lykkedes det mig at opnå et stabilt 3G-internet med en hastighed på op til 8 megabit i et landsbyhus, hvor signalet uden en antenne kun viste KANT og samtidig blev konstant afskåret.

Anbefalede: