Sådan Uploades Et Foto Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Et Foto Fra Et USB-flashdrev
Sådan Uploades Et Foto Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Uploades Et Foto Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Uploades Et Foto Fra Et USB-flashdrev
Video: Флэш-накопитель SanDisk Extreme USB 3.0 SDCZ80-032G: обзор и тест 2024, April
Anonim

"Flash-drev" i dag betegnes ofte to forskellige typer enheder, der bruges til lagring og overførsel af data. Afhængigt af hvilken der indeholder dine fotos, kan kopiering af dem muligvis kræve forskellige læseenheder, der er tilsluttet din computer. Og selve proceduren til download til en harddisk fra et tilsluttet flashdrev er praktisk talt den samme i begge tilfælde.

Sådan uploades et foto fra et USB-flashdrev
Sådan uploades et foto fra et USB-flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Tilslut et flashdrev til USB-porten, hvis fotos er gemt på et USB-flashdrev. Dette er en enhed i en plastikhylster, cirka fem centimeter lang og en halv centimeter tyk, med en lukket hætte til forbindelsesstikket. Dette er den mest almindelige version, men der er mange stiliserede muligheder, dekoreret på en række forskellige måder. Den eneste fælles funktion for alle er, at flashdrev af denne type nødvendigvis har et USB-stik.

Trin 2

Når flashdrevet er tilsluttet computeren, registrerer operativsystemet den nye enhed og læser kataloget med de filer, den indeholder. Afhængigt af OS-indstillingerne åbnes et filhåndteringsvindue muligvis umiddelbart efter det, hvor indholdet af flashdrevet afspejles. Hvis dette ikke sker, skal du starte filhåndteringen af dit operativsystem selv. I Windows kan du gøre dette ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet eller ved hjælp af Win + E. tastaturgenvej. I Explorer skal du åbne rodmappen på det tilsluttede flashdrev, vælge de fotofiler, du vil have for at kopiere og trykke på tastaturgenvejen Ctrl + C. for at placere en liste over dem på udklipsholderen. Åbn derefter mappen på harddisken på computeren, hvor du vil placere disse filer, og tryk på tastekombinationen Ctrl + V. Du kan ikke bruge udklipsholderen, men bare trække de valgte fotos til den ønskede mappe eller til skrivebordet.

Trin 3

Hvis fotos ikke er gemt på et USB-drev, men på et fladt flash-kort, er der brug for en ekstra enhed til at læse det - en kortlæser. Det installeres sjældent i grundlæggende pc-sager, men i bærbare computere er det lidt mere almindeligt. Hvis din computer ikke har en kortlæser, skal du købe en separat. I dette tilfælde vil enheden have et kabel til tilslutning til et USB-stik på en computer. Først skal du tilslutte enheden og derefter indsætte flashkortet i den. Fremgangsmåden til kopiering af fotos i dette tilfælde adskiller sig ikke fra den, der blev beskrevet i det foregående trin.

Anbefalede: