Sådan åbnes BIOS På Asus

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes BIOS På Asus
Sådan åbnes BIOS På Asus

Video: Sådan åbnes BIOS På Asus

Video: Sådan åbnes BIOS På Asus
Video: Модификация AMI BIOS с MMTool (Драйвер для NVMe) / modify UEFI BIOS / Afudos / Rufus 2024, April
Anonim

ASUS er en taiwansk producent af computerhardware, komponenter og bærbare computere. Mindst en fjerdedel af alle computere i verden er samlet på basis af bundkort fra dette firma. Denne producent udstyrer sine kort med forskellige BIOS-versioner. Derfor er der flere måder at åbne BIOS på Asus på.

Sådan åbnes BIOS på Asus
Sådan åbnes BIOS på Asus

Instruktioner

Trin 1

Det enkleste tilfælde er, når du skal indtaste BIOS på en pc. Tænd computeren, og tryk på DEL-knappen flere gange, så snart skærmen lyser. På moderne ASUS bundkort er den mest anvendte systemindstillingsnøgle DEL.

Trin 2

Hvis computeren var tændt, skal du genstarte den. Tryk også på genstartsknappen, hvis du allerede har set Windows-logoet. Nogle gange starter computeren så hurtigt, at det bliver svært at fange det rigtige øjeblik og komme ind i BIOS. Bemærk, at BIOS er det grundlæggende input- og output-system. Det vil sige, når du trykker på tænd / sluk-knappen, begynder polling af komponenterne straks og deres arbejde med at indlæse operativsystemet.

Trin 3

Tryk på F10- eller F12-knappen, mens du starter pc'en, hvis du har en gammel computer (bundkort).

Trin 4

For at afslutte BIOS på en ASUS bærbar computer eller netbook skal du trykke på F2-tasten efter at have tændt for strømmen. Disse enheder har normalt en mere kompleks BIOS og kan starte endnu hurtigere end en almindelig pc. Firmware på en bærbar computer indeholder ofte avancerede sikkerhedsindstillinger, touchpad-kontroller, en erstatningsmus og et valgfrit operativsystem "instant boot". Langt de fleste modeller, der i dag er kendt, bruger nøjagtigt F2 til at få adgang til computerens systemindstillinger.

Trin 5

I meget sjældne tilfælde anvendes en tastekombination. Hvis du ikke kunne afslutte BIOS ved at trykke på F2, har du sandsynligvis netop sådan en sag. Derefter straks efter tænding skal du trykke på Ctrl-knappen og uden at frigive den skal du trykke på F2 flere gange. Husk, at skærmen, der beder dig om at trykke på en knap og gå ind i BIOS, kan blinke meget hurtigt, så prøv at trykke på tasten flere gange, når du starter din computer eller laptop.

Trin 6

Hvis du har en ny bærbar computer eller computer, og du endnu ikke har installeret operativsystemet, men ikke kan afslutte BIOS ved at trykke på Del, F2 eller Ctrl + F2, kan det måske hjælpe at udskifte tastaturet. Tilslut et eksternt tastatur, og prøv ovenstående muligheder igen.

Anbefalede: