Sådan åbnes Konsollen I Mafia

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Konsollen I Mafia
Sådan åbnes Konsollen I Mafia

Video: Sådan åbnes Konsollen I Mafia

Video: Sådan åbnes Konsollen I Mafia
Video: Sådan blev kriminelle i hele verden snydt af en app 2024, April
Anonim

Fra det øjeblik koderne bliver kendt for at lette passage af spillet, bliver det uinteressant at kontrollere heltene i overensstemmelse med reglerne. Når alt kommer til alt, hvor mange muligheder gives af et indtastet ord! Men for at bruge det skal du åbne et specielt vindue i spillet - konsollen.

Sådan åbnes konsollen i Mafia
Sådan åbnes konsollen i Mafia

Er det nødvendigt

  • - Mafia-spil (engelsk version)
  • - disk med spillet på engelsk (til geninstallation)

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har installeret den russiske version af spillet Mafia, kan du ikke åbne konsollen. Funktionen med at indtaste koder for at lette passage er kun tilgængelig i den engelske version. For at kunne åbne konsollen skal du fjerne den russiske version og installere den engelske version fra bootdisken (i boksen til valg af sprog skal du markere afkrydsningsfeltet "Engelsk").

Trin 2

Start spillet normalt. Sæt dit tastatur i engelsk tilstand (Shift (løve) + Alt-taster). For at åbne konsollen skal du trykke på Shift (løve) + ~ samtidig.

Trin 3

For at få usårlighed skal du indtaste koden BANDGANGSTERS. Vær særlig opmærksom på tilfældet med de bogstaver, du indtaster. Hvis koden er angivet med store bogstaver, skal den kun indtastes på denne måde. For at skrive det ord, der er foreslået ovenfor, skal du trykke på og holde Skift nede eller bruge CapsLk-tasten. Tryk på Enter for at bekræfte.

Trin 4

Du kan købe et stort antal våben og ammunition ved at indtaste koden DEADGUNS i konsollen, der åbnes. Vær også opmærksom på tilfældet med breve. Hvis du har indtastet alt korrekt, skal du bruge Enter-tasten til at bekræfte.

Trin 5

For uendelig sundhed har du to muligheder for at indtaste ordet MADEMAN. Udviklerne tilbyder at indtaste det enten med store bogstaver (som beskrevet ovenfor) eller simpelthen - Mademan. Her er spillet programmeret til to skrivemåder. For at bekræfte dit ønske om at få helbred skal du trykke på Enter-tasten.

Anbefalede: