Sådan Slukkes Panelet På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Panelet På En Bærbar Computer
Sådan Slukkes Panelet På En Bærbar Computer

Video: Sådan Slukkes Panelet På En Bærbar Computer

Video: Sådan Slukkes Panelet På En Bærbar Computer
Video: Minecraft: How To Make A WORKING Laptop! (NO MODS) (Ps3/Xbox360/PS4/XboxOne/PE/MCPE) 2024, Marts
Anonim

Et panel med hjælpeknapper kan være placeret ved siden af tastaturet til den bærbare computer. De er designet til at starte en browser, teksteditor, afspiller osv. Når du bruger en computer som en del af en multimediekiosk, kan ukontrolleret start af programmer ved hjælp af knapperne på dette panel kompromittere maskinens sikkerhed.

Sådan slukkes panelet på en bærbar computer
Sådan slukkes panelet på en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Luk operativsystemet på den bærbare computer korrekt, og vent på, at det automatisk lukkes ned. Sluk for computeren og alt tilsluttet tilbehør. Fjern batteriet fra computeren.

Trin 2

Brug en skruetrækker til at lirke rammen af, der dækker det ekstra tastaturkort. Frigør forsigtigt låsene, og fjern dette falske panel.

Trin 3

Se, om tænd / sluk-knappen til den bærbare computer er på samme kort som hjælpetasterne. Selvom dette viser sig at være tilfældet, skal du se, om en separat sløjfe bruges til at forbinde denne knap. Hvis kablet er adskilt, skal du frakoble det af kablerne, der tilhører hjælpetasterne, fra computerens bundkort og lade det kabel, der går til tænd / sluk-knappen, være ude af sted. Hvis sløjfen på tænd / sluk-knappen og hjælpeknapperne er almindelig, kan du ikke slukke for den, og for at blokere sidstnævnte skal du bruge et hårdt omslag. Det skal være tyndt nok, ellers kan det knuse skærmen, når du lukker den bærbare computer.

Trin 4

Placer stikket frakoblet bundkortet på en sådan måde, at det ikke forstyrrer at sætte det falske panel på. Hvis der er fremspringende kontakter på det, skal du isolere dem fra tavlen med en tynd film. Geninstaller det falske panel. Fastgør den forsigtigt med alle låse.

Trin 5

Installer batteriet til den bærbare computer. Forsyn strøm til det såvel som til alle perifere enheder. Tryk på tænd / sluk-knappen - hvis alt er gjort korrekt, skal maskinen starte. Når du har ventet på, at operativsystemet skal indlæses, skal du sørge for, at hjælpeknapperne ikke fungerer. Installer multimediekiosksoftwaren, og konfigurer den, så ethvert andet program, når programmet kører, ikke kan startes af nogen tastekombination.

Trin 6

Hvis det bliver nødvendigt at betjene den bærbare computer igen uden for multimediekiosken, skal du gøre alt ovenstående igen, men i stedet for at afbryde stikket på det ekstra tastatur, skal du tilslutte det.

Anbefalede: