Sådan Sættes Et Kolon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Et Kolon
Sådan Sættes Et Kolon

Video: Sådan Sættes Et Kolon

Video: Sådan Sættes Et Kolon
Video: Алфавитный Убийца | История неуловимого маньяка Рочестера 2024, April
Anonim

Hvis du har brug for at sætte et kolon i teksten, kan du gøre det på to måder: ved at ændre sproget og derefter trykke på de nødvendige knapper samt ved at bruge en bestemt tastekombination.

Sådan sættes et kolon
Sådan sættes et kolon

Nødvendig

Computer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ofte arbejder på en computer med tekstdokumenter, er du sandsynligvis stødt på behovet for at sætte et kolon i teksten. Selvom dette er en ret ligetil opgave for en erfaren pc-bruger, kan indsættelse af et kolon i tekst være et reelt problem for en nybegynder. Lad os se på to måder, hvorpå du kan indsætte et kolon i tekst.

Trin 2

Hvis du har et russisk tastaturlayout, skal du skifte indgangssproget til engelsk ved at trykke på Shift + Alt eller Alt + Ctrl-tasterne. For at sætte et kolon i tekst skal du holde Skift-tasten nede i det engelske layout og trykke på kolon-tasten. Hvis du ser på "Enter" -knappen, vil denne nøgle være den tredje fra den. Der er også en anden måde at placere et kolon i teksten på, som kun fungerer på et standardtastatur (101 eller flere taster).

Trin 3

Metode to. I dette tilfælde har du brug for de numeriske taster, der findes på højre side af tastaturet. Det skal straks bemærkes, at nummertasterne i en række over bogstavtasterne i denne metode er ineffektive. Hold højre "Alt" nede. Mens du holder denne knap nede, skal du skrive 058 på de højre numeriske taster og derefter slippe "Alt". Koloniet anbringes straks efter at du slipper knappen.

Anbefalede: