Sådan Sættes Plugins På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Plugins På Serveren
Sådan Sættes Plugins På Serveren

Video: Sådan Sættes Plugins På Serveren

Video: Sådan Sættes Plugins På Serveren
Video: Mc Tutorial: Sådan sætter du ranks op på din server! (plugins i beskrivelse!) 2024, April
Anonim

Nogle spillere, der lige er begyndt at mestre processen med at oprette servere i Counter Strike 1.6 - en internet-first-person shooter, der ikke mister sin popularitet efter mange år - er interesseret i, hvordan man installerer plugins på dem.

Sådan sættes plugins på serveren
Sådan sættes plugins på serveren

Instruktioner

Trin 1

Antag for eksempel, at du har et plugin amx_dream-x_plugin (der findes faktisk ikke et sådant plugin, det er kun til illustration). Den kan bestå af en.amxx-fil, da den er meget vigtig eller måske fire, men ofte er en nok.

Trin 2

Her er en liste over fire filer i forskellige formater, som et plugin kan danne:

- amx_dream-x_plugin.amxx;

- amx_dream-x_plugin.sma;

- amx_dream-x_plugin.cfg;

- amx_dream-x_plugin.txt.

Trin 3

Så uden den første fil kan pluginet ikke fungere. Den anden er ansvarlig for redigering af filen amx_dream-x_plugin.amxx. Den tredje fil er beregnet til en mere præcis konfiguration af pluginet, og den fjerde er ansvarlig for pluginsproget såvel som for nogle andre indstillinger.

Trin 4

Lad os sige, at du downloadede et plugin i et arkiv kaldet amx_dream-x_plugin, pakket alle filerne ud i det ønskede bibliotek. Hvad er det næste? Hvor skal de placeres?

Trin 5

Filen amx_dream-x_plugin.amxx skal flyttes (eller kopieres som du ønsker) til din servermappe. Stien er som følger: cstrike / addons / amxmodx / plugins. Som du kan se, er alt enkelt her - du lægger dette plugin i mappen med resten af amxx-plugins. Den næste fil, amx_dream-x_plugin.sma, placeres i biblioteket cstrike / addons / amxmodx / scripting. Amx_dream-x_plugin.cfg skal slippes i cstrike / addons / amxmodx / config-biblioteket, og.txt-filen skal placeres i cstrike / addons / amxmodx / data / lang.

Trin 6

Når du har spredt alle filerne i deres valgte mapper, skal du gøre følgende. For at få pluginet til at fungere skal du føje det til listen over plugins på serveren. Åbn filen cstrike / addons / amxmodx / config / plugins.ini ved hjælp af standard Notepad-programmet eller lignende, og skriv en ny linje der - amx_dream-x_plugin.amxx. Gem derefter dine ændringer. Selvfølgelig skal du i dit tilfælde registrere en anden linje, nemlig navnet på plugin-filen.

Anbefalede: