Sådan Flyttes Proceslinjen Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flyttes Proceslinjen Til Skrivebordet
Sådan Flyttes Proceslinjen Til Skrivebordet

Video: Sådan Flyttes Proceslinjen Til Skrivebordet

Video: Sådan Flyttes Proceslinjen Til Skrivebordet
Video: Sådan fastgør du programmer til proceslinjen 2024, April
Anonim

Brugeren ønsker måske at organisere skrivebordet efter sin egen smag: tilføje, fjerne eller arrangere genveje og forskellige elementer i en speciel rækkefølge, tilpasse den måde, de vises på, ændre farven på komponenter eller baggrundsbilledet. Proceslinjen kan også flyttes ved at følge et par trin.

Sådan flyttes proceslinjen til skrivebordet
Sådan flyttes proceslinjen til skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Som standard er proceslinjen placeret nederst på skærmen. Den indeholder: "Start" -knappen, hurtigstartlinjen og meddelelsesområdet. Hver af komponenterne har et andet formål, men disse dele kan ikke adskilles fra selve proceslinjens område.

Trin 2

I nogle tilfælde kan proceslinjen være skjult, det er svært at flytte et sådant panel. For at få vist det skal du flytte markøren til bunden af skærmen og vente på, at panelet "pop op". Klik på panelet, der vises med højre museknap, og vælg punktet "Egenskaber" i genvejsmenuen. Alternativt kan du trykke på Windows-tasten, åbne Kontrolpanel og vælge proceslinjen og ikonet Start Menu fra kategorien Udseende og temaer.

Trin 3

I dialogboksen, der vises, skal du gå til fanen "Proceslinje" og fjerne markeringen i feltet "Skjul proceslinjen automatisk". Derefter skal du anvende de nye indstillinger og lukke "Egenskaber for proceslinjen og startmenuen" med OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre del af vinduet.

Trin 4

Når proceslinjen holder op med at forsvinde, skal du klikke på den med venstre museknap og uden at frigive den angivne knap trække proceslinjen til det sted, hvor den skal placeres. Hvis du ikke kan flytte panelet på denne måde, skal du sørge for, at det ikke er dokket.

Trin 5

Docking af proceslinjen i en bestemt position reguleres af tilstedeværelsen / fraværet af en markør overfor den tilsvarende mulighed. Klik på proceslinjen med højre museknap, og sørg for, at der ikke er noget flueben ud for "Dock-proceslinjen". Hvis det findes, skal du fjerne det ved at klikke på det angivne element med venstre museknap.

Trin 6

Træk derefter proceslinjen på samme måde som beskrevet i fjerde trin, og pin den igen, og returner markøren overfor elementet "Dock-proceslinje". Husk at proceslinjen kun kan placeres ved kanterne af skærmen; den passer ikke i midten af skærmen.

Anbefalede: