Sådan Udpakkes Nrg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udpakkes Nrg
Sådan Udpakkes Nrg

Video: Sådan Udpakkes Nrg

Video: Sådan Udpakkes Nrg
Video: 01 RENO Super Silent Serie – Opsætning 2024, April
Anonim

Den populære optiske diskbrændingsapplikation Nero Burning Rom har en meget nyttig billedbesparende funktion. Udover det åbne ISO-format kan billeder gemmes i det proprietære nrg-programformat. I fremtiden kan et billede af nrg-formatet skrives til en ægte optisk disk, men applikationen giver ikke mulighed for at udtrække information fra den. Hvad hvis du stadig har brug for at pakke ud nrg-billedet?

Sådan udpakkes nrg
Sådan udpakkes nrg

Nødvendig

emulator af optiske drev Alkohol 120%

Instruktioner

Trin 1

Opret et nyt virtuelt optisk diskdrev i Alkohol 120%, hvis det ikke allerede er oprettet. Klik på linket Virtual Disk i ruden Indstillinger i programmets venstre værktøjslinje. Dialogen "Alkohol 120% - Indstillinger" vises. I gruppen af kontrolelementer "Virtuel disk" i rullelisten "Antal virtuelle diske" skal du vælge et element med en anden værdi end nul. Klik på OK.

Trin 2

Åbn dialogen for at tilføje et nyt billede til listen over applikationsbilleder. Tryk på Ins-knappen eller Ctrl + O, eller højreklik på listen over billeder, og vælg elementet "Tilføj billeder …" i genvejsmenuen, eller vælg "Filer" og "Åbn" i hovedmenuen.

Trin 3

Føj et nyt nrg-billede til listen over applikationsbilleder. I dialogboksen, der vises, skal du gå til biblioteket med nrg-billedet. Fremhæv billedfilen på listen. Klik på knappen "Åbn". Emnet med navnet på billedfilen føjes til listen over billeder.

Trin 4

Monter det tilføjede billede på det virtuelle drev. Klik på det element, der svarer til nrg-billedet, med højre museknap. I genvejsmenuen, der vises, skal du vælge punktet "Monter til enhed". En undermenu vises med en liste over tilgængelige virtuelle drev. Klik på det emne, der svarer til dit foretrukne drev.

Trin 5

Opret en mappe på din harddisk, hvor filerne fra nrg-billedet placeres. Brug en filhåndtering eller Windows Stifinder. Sørg for, at mediet, hvor biblioteket oprettes, har plads nok til at skrive alle filerne fra billedet.

Trin 6

Pak nrg-billedet ud. Gå til rodmappen på mediet, der er repræsenteret som monteret på det virtuelle drev. Drevbogstavet, hvorpå billedet er monteret, kan ses i vinduet Alkohol 120%. Vælg hele indholdet af det virtuelle medie. Kopier det til din harddisk.

Anbefalede: