Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede I Paint.net

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede I Paint.net
Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede I Paint.net

Video: Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede I Paint.net

Video: Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede I Paint.net
Video: Paint net. Наложить текст. 2024, April
Anonim

Når du behandler billeder og opretter collager, skal du nogle gange lægge tekst på et billede. Dette kan gøres ved hjælp af den gratis paint.net-editor.

Sådan skriver du tekst på et billede i Paint.net
Sådan skriver du tekst på et billede i Paint.net

Instruktioner

Trin 1

Åbn billedet i Paint.net ved hjælp af kommandoen Åbn i menuen Filer. Klik på Tilpas størrelse i menuen Billede, og indtast nye værdier for billedets bredde og højde. Hvis du vil beholde billedformatet, skal du kontrollere den tilsvarende indstilling.

Trin 2

Klik på ikonet Tilføj nyt lag i ordpanelet. Tryk på T på værktøjslinjen for at aktivere værktøjet Type. Angiv den ønskede farve på paletten. På egenskabslinjen skal du vælge en passende skrifttype og størrelse. Skriv på laget.

Billede
Billede

Trin 3

Du kan lade billedet være, som det er, eller du kan prøve at gøre indskriften mere interessant. Til dette skal tekstlaget forblive aktivt. Gå til menuen Lag, og klik på kommandoen Roter og skaler. Perspektivværktøjet bruges til at flytte et objekt over skærmen uden at fordreje dets proportioner.

Trin 4

Du kan opnå en perspektivisk effekt med Rotate-værktøjet. Hæng midten af cirklen med musen, og flyt den langs en af radierne. Dette giver indtryk af at blive drejet i et tredimensionelt rum. Brug skalaen Skala til at reducere eller øge forvrængning.

Billede
Billede

Trin 5

For at finjustere indstillingerne skal du ændre værdierne for vinklen, vippevinklen og vipperadius i afsnittet "Indstillinger" ved at klikke på pil op og ned i de tilsvarende felter. For at placere etiketten lodret skal du ændre værdierne i feltet "Offset Y", vandret - "Offset X". Klik på OK, når du er tilfreds med resultatet.

Trin 6

Dobbeltklik på tekstlagets miniaturebillede i lagpanelet. I egenskabsvinduet skal du vælge den passende blandingstilstand, som gør collagen mere ekspressiv. Hvis du har til hensigt at redigere billedet i fremtiden, skal du gemme det i pdn-format ved hjælp af kommandoen "Gem som" i menuen "Filer". Hvis versionen er endelig, skal du gemme den med udvidelsen.jpg"

Anbefalede: