Sådan Fjernes Skygger På Etiketter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Skygger På Etiketter
Sådan Fjernes Skygger På Etiketter

Video: Sådan Fjernes Skygger På Etiketter

Video: Sådan Fjernes Skygger På Etiketter
Video: Конфетница из пластиковых бутылок 2024, April
Anonim

Der er flere måder at fjerne skygger på etiketter på. Dette kan gøres uden drastiske foranstaltninger - geninstallation af systemet eller vender tilbage til et gendannelsespunkt. For at fjerne skygger på skrivebordsgenveje skal du bare være velbevandret i indstillingerne på din computer.

skygger på etiketter
skygger på etiketter

Instruktioner

Trin 1

Højreklik først på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber. Gå til fanen "Avanceret" i det vindue, der åbnes. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Cast skygger med ikoner på skrivebordet" på listen "Visuelle effekter". Gem derefter indstillingerne, og luk vinduet med computeregenskaber.

Trin 2

Der er en anden måde at komme til listen over visuelle effekter. For at gøre dette skal du gå til menuen "Start" i "Kontrolpanel". I dette vindue skal du vælge sektionen "System" og gå til fanen "Avanceret". I underafsnittet "Performance" skal du klikke på knappen "Options". Således gik du til fanen "Visuelle effekter", hvor du markerer afkrydsningsfeltet "Kast skygger med ikoner på skrivebordet". Du kan også vælge "Gendan standardindstillinger", hvis du er tilfreds med disse indstillinger. Husk at gemme eventuelle ændringer, du foretager, hvis det kræves.

Trin 3

Det sker ofte, at der efter alle disse operationer ikke sker ændringer. I dette tilfælde er den næste ting, du skal gøre, at gå tilbage til menuen "Start" i "Kontrolpanel" og vælge afsnittet "Skærm". Derefter skal du gå til fanen "Desktop" og åbne "Desktop Settings". Fjern alle (!) Afkrydsningsfelter under fanen "Web". Derefter forsvinder skyggerne på etiketterne. Hvis dette ikke sker, installeres der sandsynligvis en animation på dit skrivebord. For at opnå det ønskede resultat skal du deaktivere det og genstarte systemet.

Anbefalede: