Sådan Oprettes En Vedhæftet Fil Til Et Dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Vedhæftet Fil Til Et Dokument
Sådan Oprettes En Vedhæftet Fil Til Et Dokument

Video: Sådan Oprettes En Vedhæftet Fil Til Et Dokument

Video: Sådan Oprettes En Vedhæftet Fil Til Et Dokument
Video: Lave et dokument til en pdf-fil 2024, April
Anonim

Du kan bestemme applikationen, der passer til et bestemt dokument, styret af instruktionerne på Internettet eller ved at udføre en filtilknytning, når du installerer bestemte programmer på din computer.

Sådan oprettes en vedhæftet fil til et dokument
Sådan oprettes en vedhæftet fil til et dokument

Nødvendig

Internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på den fil, som du vil tilføje et program til at åbne i det aktuelle operativsystem. Vælg punktet "Åbn med", og brug knappen "Gennemse" i programbunker for at vælge det program, der åbner dette filformat, og som er praktisk for dig til yderligere brug som standard.

Trin 2

Når du installerer et bestemt program, f.eks. Programmer til at udføre handlinger med filer i multimedieformater (Nero, K-Lite Codec Pack, DivX, Alkohol, Media Player Classic osv.), Skal du markere afkrydsningsfelterne på et bestemt trin i installationen, filerne i hvilket format, du gerne vil åbne som standard med et eller andet program, hvorefter filerne tilknyttes, og de får tildelt genveje, der relaterer dem til dette eller det andet program, der skal åbnes.

Trin 3

Du kan ændre denne parameter ved at højreklikke på filen, vælge "Åbn med" og derefter blot angive det nye program, som du gerne vil åbne dette dokument som standard. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Brug til alle filer af denne type". Gem dine ændringer.

Trin 4

Hvis du ikke ved, hvilket program der åbner et bestemt dokument, skal du indtaste dets udvidelser i browserens søgefelt, hvorefter du kan se de programmer, der åbner dette filformat, i de opnåede resultater. For at se dens udvidelse skal du fjerne markeringen i indstillingen for mappeegenskaber "Skjul udvidelser til registrerede filtyper" og anvende ændringerne.

Trin 5

Download det program, du skal åbne på din computer, og tildel det til standardåbningen som beskrevet ovenfor. Husk, at hvis der findes en fil med en bestemt opløsning, kan du finde det program, der åbner den, eller hvis du har visse færdigheder, kan du studere dens struktur og oprette et program til at åbne det selv.

Anbefalede: