Sådan Gemmes Spillet På Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Spillet På Computeren
Sådan Gemmes Spillet På Computeren

Video: Sådan Gemmes Spillet På Computeren

Video: Sådan Gemmes Spillet På Computeren
Video: Sådan Skærmoptager man videoer på PC (Gratis) 2024, April
Anonim

Udviklingen af computerteknologier i vores tid gør sig gældende, da mere og mere tid unge bruger på computerspil. De aktuelle spil kan simpelthen ikke afsluttes på kort tid, så for at vende tilbage til spillet på et passende tidspunkt, skal du gemme det.

Sådan gemmes spillet på computeren
Sådan gemmes spillet på computeren

Nødvendig

  • - selve computeren
  • - et computerspil, hvor du allerede har spillet til det krævede øjeblik, som skal gemmes.

Instruktioner

Trin 1

Den første metode er universel og velegnet til enhver browser, der er installeret på din computer. Gå til den side, hvor du stadig spiller. Derefter åbnes genvejsmenuen ved at trykke på højre museknap. Bland de foreslåede emner skal du vælge "Oplysninger om siden". Efter disse trin skal der vises et vindue. Gå til fanen "Multimedia". Vælg det objekt, du har brug for, i "Multimedia". Du genkender det ved swf-udvidelsen. Højreklik igen for at ringe til genvejsmenuen og vælg punktet "Gem som …". Angiv det sted, hvor du vil gemme spillet, og klik derefter på "OK", og det er det - spillet gemmes på computeren.

Trin 2

I nogle browsere (Opera, Mozilla Firefox) kan Flash-spil på computeren afspilles på andre måder. Hver har sine egne egenskaber. Hvis du bruger Opera, kan du gemme det på denne måde: Gå til menuen "Funktioner", og vælg derefter mappen "Downloads" - øverst vil du se vinduet "Fast Boot". Kopier det direkte link til spillet, og indsæt det i dette vindue. Tryk på "Enter", hvorefter download af spillet til din computer starter automatisk. Derefter kan du finde spillet i mappen "Mine dokumenter".

Trin 3

Hvis du vil gemme spillet med Firefox, skal du bruge en version med AdBlock-plugin (eller AdBlock Plus). For at gemme skal du blot klikke på genvejen "Bloker" med højre museknap. I genvejsmenuen, der vises, skal du vælge punktet "Gem som …", vælge gemplaceringen, "Ok", hvorefter spillet begynder at downloade til din computer. Den fil, der er gemt på denne måde, kan startes ved hjælp af enhver browser, hvor Flash tidligere var installeret.

Anbefalede: