Sådan Aktiveres Standbytilstand På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Standbytilstand På Din Computer
Sådan Aktiveres Standbytilstand På Din Computer

Video: Sådan Aktiveres Standbytilstand På Din Computer

Video: Sådan Aktiveres Standbytilstand På Din Computer
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, April
Anonim

Standby og dvaletilstand til Windows-computere er designet til at reducere enhedens strømforbrug og gemme brugerdata, når der er behov for afbrydelser eller strømafbrydelser.

Sådan aktiveres standbytilstand på din computer
Sådan aktiveres standbytilstand på din computer

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at forstå forskellen mellem de to funktioner: Standby sætter computeren i et lavt strømforbrugstilstand, men slukker ikke computeren. Derfor skal du gemme alle foretagne ændringer, når du skifter til standbytilstand, ellers går de tabt i strømafbrydelse. Dvaletilstand slukker computeren, mens den opretholder den eksisterende tilstand på harddisken. Derfor er det ikke nødvendigt at gemme de foretagne ændringer.

Trin 2

Computerens standbytilstand er aktiveret som standard og er tilgængelig for brugeren i menuen for nedlukning og nedlukning, som en af tre muligheder: - genstart; - nedlukning; - standbytilstand.

Trin 3

Hvis dvaletilstand tidligere var aktiveret på computeren, skal du åbne skrivebordets kontekstmenu ved at højreklikke på et tomt rum for at aktivere standbytilstand. Angiv elementet "Egenskaber", og vælg fanen "Pauseskærm" i den åbnede dialogboks. Klik på tænd / sluk-knappen i Strømbesparersektionen nederst i vinduet, og klik på fanen Dvale i den næste dialogboks. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet i linjen "Tillad brug af dvaletilstand" i gruppen "Dvaletilstand", og bekræft lagringen af de foretagne ændringer ved at klikke på knappen "Anvend".

Trin 4

Vælg fanen "Avanceret" og vælg "Skift til standbytilstand" i rullelisten på linjen "Når du trykker på knappen for at skifte til dvaletilstand" i afsnittet "Tænd / sluk-knapper". Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Anvend".

Trin 5

En alternativ metode til at aktivere standby, når dvaletilstand er aktiveret, er at holde musemarkøren over knappen Dvaletilstand i menuen Lukning / Lukning. Tryk på funktionstasten Skift, og vent på, at knappenavnet skifter til standby.

Anbefalede: