Sådan Finder Du Et Slettet Papirkurv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Slettet Papirkurv
Sådan Finder Du Et Slettet Papirkurv

Video: Sådan Finder Du Et Slettet Papirkurv

Video: Sådan Finder Du Et Slettet Papirkurv
Video: Windows Basics: Working with Files and Folders 2024, April
Anonim

Forsvinden af kurven fra skrivebordet er ret almindelig. Brugeren kan selv slette kurven på grund af uopmærksomhed, men det sker, at den også forsvinder på grund af intern interferens (for eksempel efter brug af tweaker-programmer).

Sådan finder du et slettet papirkurv
Sådan finder du et slettet papirkurv

Instruktioner

Trin 1

Prøv de nemme gendannelsesstier først. Åbn "Denne computer", og klik på knappen "Mapper" i det øverste kontrolpanel, eller højreklik på en vilkårlig mappe, og vælg menupunktet "Stifinder". Et træ med mapper åbnes til venstre. Rul skyderen helt ned - der vil være et skraldespandikon, som du kan trække til skrivebordet.

Trin 2

Hvis du er en bruger af operativsystemet "Vista", kan du bruge følgende angivne metode. Højreklik på skrivebordet, og vælg "Tilpasning" i den menu, der åbnes. I den venstre kolonne skal du vælge "Skift skrivebordsikoner" og markere afkrydsningsfeltet ud for ordet "Papirkurv". Klik derefter på "Ok".

Trin 3

Hvis disse metoder ikke fungerer, skal du ty til at bruge registreringsdatabasen. Denne metode er god, fordi den er velegnet til alle operativsystemer. For at gendanne ikonet skal du køre regedit-kommandoen i "run" -linjen ("Start" -menuen) og klikke på ok. Så skal du gå denne vej: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsNewStartPanel og ændre værdien af parameteren {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} til nul (0).

Trin 4

Hvis du ikke slettede ikonet, men selve papirkurven, kan det gendannes. For at gøre dette kører vi i den samme rededit-kommando i "Kør" -linjen. Vi flytter til NameSpace-sektionen langs stien: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoft Windows CurrentVersionExplorerDesktopNameSpace. Højreklik i sektionen, vælg "Sektion" i "Opret" -elementet. Der registrerer vi manuelt {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} og trykker på enter. Til højre skal du højreklikke på "standard" -linjen og klikke på "Skift". I papirkurven skal du skrive papirkurven og klikke på "OK". Genstart derefter din computer.

Anbefalede: