Sådan åbnes Lagpanelet I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Lagpanelet I Photoshop
Sådan åbnes Lagpanelet I Photoshop

Video: Sådan åbnes Lagpanelet I Photoshop

Video: Sådan åbnes Lagpanelet I Photoshop
Video: Фотошоп с нуля №1 - Слои Маски - Полный курс 2024, April
Anonim

Evnen til at placere billedelementer på forskellige lag i arbejdsprocessen, indstille individuelle blandingsparametre for hvert af dem, ændre synligheden af visse lag og deres grupper - dette er det grundlag, hvorpå resten af grafikeditorens funktionalitet Adobe Photoshop er bygget. Derfor er panelet til at arbejde med lag måske det mest anvendte element i denne redaktørs arbejdsmiljø.

Sådan åbnes lagpanelet i Photoshop
Sådan åbnes lagpanelet i Photoshop

Nødvendig

Grafisk editor Adobe Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Når det er aktiveret, kan lagpanelet have to visningsmuligheder. For at udvide det skal du blot klikke på ikonet "Lag" på panelet, som normalt er placeret i højre kant af vinduet. Ethvert panel kan skjules ved at klikke på dobbeltpilen i højre kant af titlen.

Trin 2

Åbn sektionen "Vindue" i menuen Photoshop, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Lag" -elementet, hvis displayet på dette panel er slukket. Dette kan ikke kun gøres ved at klikke på de ønskede etiketter med musemarkøren, men også ved hjælp af tastaturet. For at udvide menusektionen skal du først trykke på alt="Image" -tasten (venstre eller højre - det betyder ikke noget) og derefter tasten med bogstavet "O" på det russiske tastaturlayout. Brug navigationsknapperne til at navigere gennem sektionen. Da den krævede linje er tættere på slutningen af listen, kan du hurtigt komme til den ved hjælp af pil op. Venstreklik på det valgte element erstatter ved at trykke på Enter-tasten.

Trin 3

Du kan undvære editor-menuen, da kommandoen om at tænde / slukke for lagpanelet er tildelt en "genvejstast", hvor du trykker på hvilket, når panelet er slukket, fører til dets udseende, og når det er tændt, har det modsat. Denne nøgle er F7, brug den til hurtigt at vise eller skjule dette UI-element.

Trin 4

De fleste af komponenterne i Photoshop-arbejdsområdet kan frit flyttes af brugeren. Dette er praktisk, men nogle gange med en skødesløs bevægelse kan du skubbe en af dem, så det bliver helt uforståeligt, hvordan du returnerer det til den ledige plads til normal justering. Dette sker også med lagpanelet: det er umuligt at finde det på skærmen, selvom det tilsvarende punkt i menuen i den grafiske editor er markeret. I dette tilfælde skal du bruge "nød" -metoden - indlæs en anden version af arbejdsmiljøet. For at gøre dette skal du åbne sektionen "Vindue" i menuen, gå til afsnittet "Arbejdsområde" og vælge en af de forudindstillede muligheder (f.eks. "Tegning" eller "Hovedarbejdsområde").

Anbefalede: