Sådan Kopieres Et Operativsystem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kopieres Et Operativsystem
Sådan Kopieres Et Operativsystem

Video: Sådan Kopieres Et Operativsystem

Video: Sådan Kopieres Et Operativsystem
Video: Obnox OS: Худшая операционная система 2024, April
Anonim

For nemt at gendanne parametrene i operativsystemet og vigtige programmer i tilfælde af en fejl i dets arbejde anbefales det at oprette en kopi af operativsystemet. Det hjælper med hurtigt at gendanne Windows-funktionalitet.

Sådan kopieres et operativsystem
Sådan kopieres et operativsystem

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Det er ret nemt at oprette et billede af operativsystemet uden at bruge hjælp fra tredjepartsprogrammer. Åbn startmenuen, og gå til kontrolpanelet. Vælg menuen "System og sikkerhed". Find undermenuen "Sikkerhedskopiering og gendannelse", og åbn den.

Trin 2

Find elementet "Opret et systembillede" i venstre kolonne. Gå til det. I det næste vindue skal du vælge en placering for at gemme billedfilen. Ideelt set skal denne fil gemmes på en ekstern harddisk. Dette øger sandsynligheden for dets sikkerhed, fordi dvd'er kan blive ridset, og harddisken i brug kan blive forringet.

Trin 3

Klik på knappen Næste, når du har valgt lagerplaceringen. Et vindue åbnes med en liste over diske, der skal sikkerhedskopieres. Klik på knappen "Arkiver" for at starte processen.

Trin 4

For at kunne bruge systembillede med succes skal du have en dedikeret disk ved hånden. Gå tilbage til menuen Backup og gendannelse. Fortsæt til Opret systemgendannelsesdisk. Indsæt DVD'en i dit drev, og klik på knappen Opret disk. Denne disks funktion kan udføres af en almindelig Windows 7 installationsdisk.

Trin 5

Prøv at oprette et operativsystemarkiv ved hjælp af funktionerne i værktøjet Partition Manager. Installer dette program, og genstart computeren. Start Partition Manager. Åbn fanen "Wizards" og gå til menuen "Archive Disk or Partition".

Trin 6

Klik på knappen "Næste", og angiv den lokale diskpartition, hvor operativsystemet er installeret. Arbejder med Windows Vista og Seven OS anbefales det at medtage en ekstra bootbar systempartition i det fremtidige arkiv.

Trin 7

Klik på knappen "Næste", og vælg lagerplaceringen til det fremtidige arkiv. Klik på knappen Næste tre gange. Klik på knappen "Udfør" for at anvende de angivne parametre. For at starte processen med at oprette et systemarkiv skal du klikke på knappen "Anvend ventende ændringer".

Anbefalede: