Sådan Gendannes Filer, Der Er Slettet Fra Papirkurven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Filer, Der Er Slettet Fra Papirkurven
Sådan Gendannes Filer, Der Er Slettet Fra Papirkurven

Video: Sådan Gendannes Filer, Der Er Slettet Fra Papirkurven

Video: Sådan Gendannes Filer, Der Er Slettet Fra Papirkurven
Video: Slet og gendan dokumenter i SharePoint 2024, April
Anonim

Har du ved et uheld tømt papirkurven og slettet vigtige arbejdsfiler eller fotos, der kun var i en kopi? Det er næsten altid muligt at gendanne filer, der er slettet fra papirkurven, og sandsynligvis tager det ikke meget af din tid.

Sådan gendannes filer, der er slettet fra papirkurven
Sådan gendannes filer, der er slettet fra papirkurven

Instruktioner

Trin 1

For at gendanne oplysninger, der er slettet fra papirkurven, skal du downloade og installere et af de specielle programmer på din computer, for eksempel Recuva-programmet, der er tilgængeligt gratis på Internettet.

Download programmet, installer det på din pc ved at følge instruktionerne og køre det.

Trin 2

Hvis du husker hvilken slags filer - dokumenter, videoer, billeder osv. skal du gendanne, og vælg derefter det nødvendige i den menu, der åbnes. Hvis du ikke kan huske det, skal du bare klikke på "Annuller".

Indstil nu stien til det sted, hvorfra du slettede filen. Det kan enten være et lokalt eller et flytbart drev.

Trin 3

Klik på knappen "Analyser", og du vil se, hvordan de filer, der kan gendannes, begynder at vises. Vælg de filer, du har brug for, klik på "gendan" og indstil stien til den mappe, hvor du vil placere de gendannede filer. I dette tilfælde skal du ikke gemme filer, der er slettet fra disken, på den samme disk for at undgå overskrivning. Når arbejdet er afsluttet, vil du se et pop op-vindue med den relevante meddelelse.

Trin 4

Nu kan du åbne og kontrollere de gendannede filer.

Hvis nogle filer ikke kunne gendannes, kan det være værd at prøve at udføre analysen ved hjælp af et andet lignende program: R-Studio, Magic Uneraser osv. Hvis filerne blev slettet for længe siden, kan du bruge tjenester fra datagendannelsesspecialister. eller kontakt computerreparationscenter. Vigtigst er det, husk at intet er umuligt, og at slettede oplysninger i mange tilfælde kan gendannes.

Anbefalede: