Sådan Opretter Du Forbindelse Til En Netværksmappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Forbindelse Til En Netværksmappe
Sådan Opretter Du Forbindelse Til En Netværksmappe

Video: Sådan Opretter Du Forbindelse Til En Netværksmappe

Video: Sådan Opretter Du Forbindelse Til En Netværksmappe
Video: Opret ny mappe på skrivebordet 2024, April
Anonim

Det er ikke særlig praktisk at søge efter mapper på computere, der er forbundet via et lokalt netværk hver gang, det er meget lettere at bruge mapper, der er tilsluttet som et "netværksdrev". Det er nok at udføre denne procedure én gang for hver mere eller mindre hyppigt anvendte mappe i det lokale netværk.

Sådan opretter du forbindelse til en netværksmappe
Sådan opretter du forbindelse til en netværksmappe

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på genvejen "Denne computer" på skrivebordet, og vælg "Kort netværksdrev" i pop-up-kontekstmenuen. Der er nøjagtigt det samme punkt i genvejsmenuen til genvejen Network Neighborhood - du kan bruge det. Hvis disse genveje ikke findes på skrivebordet, skal du åbne menuen på knappen "Start", finde linjerne med de samme indskrifter i og højreklikke på dem. Og hvis de af en eller anden grund ikke er der, skal du trykke på tastekombinationen WIN + E for at starte Explorer, åbne afsnittet "Værktøjer" i menuen og klikke på "Kort netværksdrev" der.

Trin 2

Vælg et bogstav til den mappe, der skal forbindes som et netværksdrev fra rullelisten "Drev" i det vindue, der åbnes.

Trin 3

Klik på knappen Gennemse, find den netværksmappe, du vil oprette forbindelse til, og klik på knappen Åbn. Du kan indtaste adressen ved hjælp af tastaturet, hvis du kender computernavnet og stien til det ønskede bibliotek.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet "Gendan ved login", hvis du hele tiden skal bruge netværksmappen. I dette tilfælde monterer operativsystemet mappen, hver gang computeren starter op.

Trin 5

Klik på knappen Afslut.

Trin 6

Du kan udføre proceduren for tilslutning af en netværksmappe i en anden rækkefølge. For at gøre dette skal du først åbne komponenten "Netværkskvarter" - dette kan gøres ved at dobbeltklikke på den tilsvarende genvej på skrivebordet, ikonet i Windows Stifinder eller ved at vælge linjen "Netværkskvarter" i menuen på "Start" "knap. Men du gør det, OS åbner Network Neighborhood i Explorer.

Trin 7

Naviger til den tilsluttede mappe og højreklik på den - det samme "Map-netværksdrev" -element vises i genvejsmenuen. Vælg dette emne, og komponentvinduet beskrevet ovenfor åbnes. Feltet "Mappe" i det vil være inaktivt, da adressen på den mappe, du har klikket på, vil blive bestemt af selve systemet. Det er stadig at udføre de operationer, der er beskrevet i trin fire og fem.

Anbefalede: