Sådan Omdøber Du En Mappe I Windows 7

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du En Mappe I Windows 7
Sådan Omdøber Du En Mappe I Windows 7

Video: Sådan Omdøber Du En Mappe I Windows 7

Video: Sådan Omdøber Du En Mappe I Windows 7
Video: Hvordan man lager en gjemt mappe (Windows 7) 2024, April
Anonim

Mapper i Windows-operativsystemer kaldes kataloger på diske, der er specielt oprettet af systemet eller brugeren til at gemme filer og programmer. Ubeskyttede mapper kan flyttes, kopieres, omdøbes eller slettes af brugeren.

Sådan omdøber du en mappe i Windows 7
Sådan omdøber du en mappe i Windows 7

Instruktioner

Trin 1

Åbn mappen, hvor den mappe, du vil omdøbe, er placeret. For at gøre dette kan du bruge systemfunktionen til at finde filer og mapper.

Trin 2

Klik på navnet på den ønskede mappe med højre museknap en gang. En kontekstmenu åbnes med en liste over mulige handlinger i mappen.

Trin 3

På listen over handlinger skal du vælge linjen "Omdøb". Du kan også venstreklikke på en mappe en gang, fremhæve den og derefter venstreklikke igen. Mappenavnens tekst er fremhævet.

Trin 4

Indtast et nyt navn til mappen og venstreklik et vilkårligt sted i vinduets visningsområde, eller tryk på "Enter" -tasten. Mappenavnet skifter til et nyt.

Trin 5

Du kan også omdøbe en mappe gennem egenskabsvinduet. For at gøre dette skal du højreklikke på mappenavnet en gang og vælge linjen "Egenskaber" i genvejsmenuen.

Trin 6

Øverst på fanen Generelt er der et tekstfelt med det eksisterende mappenavn. Skift mappenavnet til en ny, og tryk i rækkefølge på knapperne "Anvend" og "Ok".

Trin 7

Du kan også omdøbe en mappe ved hjælp af programmet Total Commander. For at gøre dette skal du starte programmet og i et af navigationsområderne åbne det bibliotek, hvor den ønskede mappe er placeret.

Trin 8

Vælg mappen med et enkelt venstreklik på dens navn, vent et par sekunder, og lav endnu et venstre klik på mappen. Mappenavnens tekst er fremhævet for ændringer.

Trin 9

Total Commander har genvejstaster for hurtig adgang til visse funktioner. For at omdøbe en mappe skal du vælge den med et enkelt højreklik og trykke på "F2" -tasten på dit tastatur. Mappenavnet fremhæves, slet det og indtast et nyt.

Anbefalede: