Sådan Tilsluttes En Projektor

Sådan Tilsluttes En Projektor
Sådan Tilsluttes En Projektor

Video: Sådan Tilsluttes En Projektor

Video: Sådan Tilsluttes En Projektor
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, April
Anonim

Projektionsteknologier udvikler sig støt, og på trods af en række væsentlige tekniske problemer, der skyldes projektionsbilleddannelsessystemets karakter, bliver kvaliteten af det billede, de skaber, bedre og bedre. Projektorer finder i stigende grad et sted for sig selv ikke kun på kontorer, men også i huse og lejligheder. Dette betyder, at folk, der ikke har særlig viden og færdigheder, har brug for at forbinde en projektor.

Sådan tilsluttes en projektor
Sådan tilsluttes en projektor

Heldigvis er det ikke så svært at gøre, hvis du overholder følgende retningslinjer:

  1. Tilslut først projektoren. Brug et kabel, der passer til stikkene på projektoren og din computer eller laptop. Det kan være S-Video eller VGA (i dette tilfælde er projektoren tilsluttet som en ekstra skærm).
  2. Placer projektionshovedet væk fra væggen, hvor skærmen skal placeres. Som regel er det 6-8 meter. Hæng skærmen på væggen.
  3. Tænd for projektoren, vælg en signalkilde (dette valg foretages som regel ved hjælp af inputknappen).
  4. Et billede vises på skærmen, men det er usandsynligt, at kvaliteten passer til dig: sandsynligvis svarer det ikke til skærmstørrelsen, og fokusering er sandsynligvis heller ikke i orden. Juster billedet ved hjælp af ringene på projektorobjektivet.
  5. I klasseværelser og klasseværelser er projektoren monteret på et specielt stativ, og strålen rammer skærmen strengt vinkelret. Det er sjældent muligt at gøre dette i en stue, men projektorer giver normalt muligheden for at kompensere for geometrisk forvrængning. Denne funktion bør dog ikke misbruges, da den forringer billedkvaliteten.
  6. De fleste projektorer kan udføre resten af indstillingerne automatisk: brug knappen Automatisk billedjustering.
  7. Brug knapperne Horisontal forskydning og Lodret forskydning til at "flytte" billedet let, så det passer bedre ind i skærmens grænser. Du kan justere farvebalancen såvel som farvetemperaturen. Mange projektorer har tendens til at virke lilla.

Lige så vigtigt som at tilslutte projektoren korrekt, frakoble den korrekt. Efter slukning af enheden fortsætter blæseren i et stykke tid for at afkøle lampen, så frakobl ikke enheden straks.

Anbefalede: