Sådan Bruges Et USB-flashdrev

Sådan Bruges Et USB-flashdrev
Sådan Bruges Et USB-flashdrev

Video: Sådan Bruges Et USB-flashdrev

Video: Sådan Bruges Et USB-flashdrev
Video: ОБЗОР NETAC U903 128 GB USB 3.0 СКОРОСТНАЯ И НЕ ДОРОГАЯ ФЛЕШКА 2024, April
Anonim

I dag er det næsten umuligt at forestille sig en computerbruger, der ikke behøver at bruge et USB-flashdrev. Denne kompakte og samtidig rummelige opbevaring af information er ret enkel og bekvem at bruge, men en nybegynderbruger gør ikke ondt for at lære at bruge et USB-flashdrev korrekt.

Sådan bruges et USB-flashdrev
Sådan bruges et USB-flashdrev

For det første er det værd at præcisere, at flashdrevets fulde navn er USB-flashdrev, og det er ved dette navn, du skal navigere i katalogerne over computerbutikker. Når du vælger en transportør, er hovedkriteriet dens volumen. Tænk på, hvor meget information du normalt har brug for at kopiere og flytte, og hvor ofte.

Når du har valgt et flashdrev, kan du begynde at bruge det. Et standard flashdrev har en aftagelig hætte, der dækker USB-stikket, hvorigennem det tilsluttes computeren. Når dit flashdrev ikke er tilsluttet computeren, skal du sætte denne hætte på den - det forhindrer stikket i at blive snavset, støv, fugt og andre fremmedlegemer, der kan beskadige enheden.

Fjern beskyttelseshætten, inden du håndterer mediet. Før du er et metal-USB-stik, hvorigennem du skal sætte et USB-flashdrev ind i stikket nær computeren. På selve computeren kan den tilsvarende USB-port placeres enten bagpå eller foran på kabinettet. Det er let at genkende: det er en vandret åbning, som i form og størrelse svarer til stikket på dit flashdrev. Tilslut mediet til din computer.

Hvis der ikke tidligere er brugt et flashdrev på denne maskine, beder computeren dig om at finde og installere en driver til det. Hvis du arbejder i Windows-operativsystemet, vil du blive tilbudt trinvise installationsinstruktioner. Denne proces kræver ingen særlig viden og færdigheder.

Når computeren har registreret og genkendt USB-flashdrevet, skal du gå til mappen "Denne computer", som er placeret på computerens skrivebord. Der, efter listen over harddiske på din computer, vises de flytbare enheder, der er forbundet til den. Find den med forkortelsen "USB" i dens navn - dette er dit flashdrev. Nu kan du begynde at bruge flashdrevet: åbn det med et dobbeltklik og arbejd som med ethvert flytbart medie, f.eks. En diskette - kopier, flyt eller slet filer.

Når du er færdig, skal du kigge i opgaveruden nederst på skærmen efter ikonet "Sikker fjernelse af hardware og diske". Venstreklik på musen åbner en liste over enheder, som du bliver bedt om at afbryde. Vælg dit medie fra listen, og klik på Deaktiver. Efter et stykke tid viser skærmen følgende meddelelse: "Udstyret kan fjernes." Fjern først USB-flashdrevet fra USB-indgangen.

Anbefalede: