Sådan Udskrives En Side Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives En Side Fra Internettet
Sådan Udskrives En Side Fra Internettet

Video: Sådan Udskrives En Side Fra Internettet

Video: Sådan Udskrives En Side Fra Internettet
Video: Два панно с кофейными зёрнамиМастер-класс #DIY #кофейныепанно 2024, April
Anonim

Brugeren kan finde materiale på Internettet om næsten ethvert emne. Nogle gange er det nok for ham bare at læse de oplysninger, der er offentliggjort på webstedet, og nogle gange bliver det nødvendigt at overføre dem til papir. Du kan udskrive en side fra internettet på forskellige måder.

Sådan udskrives en side fra internettet
Sådan udskrives en side fra internettet

Instruktioner

Trin 1

Du kan sende en side til udskrivning direkte i browservinduet. Vælg kommandoen "Udskriv" i menuen "Filer" eller tryk på tastekombinationen Ctrl og [P]. I mange browsere (Opera, Internet Explorer, Google Chrome) kan denne kommando også findes i genvejsmenuen, som bliver tilgængelig ved at højreklikke i browservinduet.

Trin 2

Denne udskrivningsmetode er ikke altid praktisk, da formatet på Internetsiden muligvis ikke falder sammen med formatet på et almindeligt papirark. I dette tilfælde kan du prøve flere muligheder. Vælg det tekstfragment, du har brug for på siden, og indstil i printerindstillingerne til kun at udskrive det valgte fragment (marker det ønskede element i printerdialogboksen med en markør, eller vælg den tilsvarende kommando i rullemenuen).

Trin 3

Hvis webstedet har et link "Printversion", skal du klikke på det. Siden ændres. For det meste forbliver kun teksten, måske vises smilierne, men alle billederne på siden forsvinder. Indstil kommandoen "Udskriv" på en hvilken som helst måde, der passer dig. Denne webside er optimeret til udskrivning, og teksten placeres korrekt på papiret.

Trin 4

Du kan også ty til en mindre bekvem metode. Vælg materialet på siden, og højreklik på det. I kontekstmenuen skal du vælge kommandoen "Kopier", det valgte fragment placeres på udklipsholderen. Alternative metoder er genvejen Ctrl og [C] eller kommandoen "Kopi" i menuen "Rediger".

Trin 5

Start en teksteditor som Microsoft Office Word, opret et tomt dokument, og højreklik på arbejdsområdet. Vælg "Sæt ind" i rullemenuen. Kombinationen af Ctrl- og [V] -tasterne eller "Indsæt" -knappen på fanen "Hjem" i sektionen "Udklipsholder" giver dig også mulighed for at indsætte materiale fra udklipsholderen i dokumentet.

Trin 6

Derefter skal du redigere teksten efter behov og sende den til udskrivning via menuen "Filer" og kommandoen "Udskriv". Hvis hurtigknapper er konfigureret, skal du klikke på printerknappen på værktøjslinjen.

Anbefalede: